Pēc mēnešiem ilgas ķircināšanas otrs filmas "Spider-Man: No Way Home" (kas ir supervaroņu franšīzes jaunākā daļa ar Tomu Holandu galvenajā lomā) treileris piedzīvoja pirmizrādi. Tas nāca klajā nedaudz vairāk nekā mēnesi pirms Sony Pictures un Marvel Studios kopražojuma ekskluzīvās izlaišanas kinoteātros. Filma tiek plānota izlaišanai kinoteātros 17. decembrī, ziņo "Deadline".

Lai pārtrauktu haosu, ko Pārkera dzīve izraisīja pēc tam, kad 2019. gada beigās jeb iepriekšējās filmas daļas pēdējos mirkļos tika atklāta viņa Zirnekļcilvēka identitāte, viņam jācenšas darīt visu iespējamo, lai savu dzīvi no pilnīga haosa atgrieztu daudzmaz normālās sliedēs.

Proti, galvenokārt jaunās filmas sižets griežas ap Zirnekļcilvēka identitāti, kas tiek atklāta pirmo reizi. Cenšoties rast šai situācijai kādu pārdabisku risinājumu, Toma Holanda atveidotais varonis aicina doktoru Streidžu (Benedikts Kamberbačs) palīdzēt atjaunot viņa noslēpumu, proti, lai viņš visu notikušo padara par nebijušu. Burvestība "pavēra nepareizās durvis", atbrīvojot visspēcīgākos ļaundarus, kuri jebkad cīnījušies ar Zirnekļcilvēku Visumā. Jā, šajā franžīzē Pīteram Pārkeram nāksies stāties pretī savam brutālākajam ienaidniekam savai pagātnei.

Ikvienam nu jau ir skaidrs, ka Toma Holanda trešā Zirnekļcilvēka filma būs pārpildīta ar ļaundariem. Parādīsies daudzi blēži no Sony pagātnes Zirnekļcilvēka franšīzēm, tostarp Zaļais Goblins (Vilems Defo), Doktors Astoņkājis (Alfrēds Molina) un Elektro (Džeimijs Fokss). Filmā atgriezīsies labi zināmi un iemīļoti filmu aktieri!

Zendaja kinolentē atgriezīsies MJ lomā, savukārt Džeikobs Batalons – kā Neds Līds. Zirnekļcilvēka jaunajā cēlienā Marisa Tomei atveidos Meju Pārkeri, bet Benedikts Vongs – Vongu. Trešo reizi pie franšīzes galvenās stūres atgriezies režisors Džons Vatss.

Ieskaties, kā 24 stundas pirms filmas treilera iznākšanas, to skatījās filmas galveno varoņu atveidotāji.

View this post on Instagram

A post shared by Spider-Man (@spiderman)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!