Foto: Privātais arhīvs
NHL kluba "Blue Jackets" vārtsarga Elvja Merzļikina dēlēns nule nosvinējis trīs mēnešu jubileju. Mazo puisēnu sociālajos tīklos labprāt rāda gan lepnais tēvs, gan māte Aleksandra. "Tu man esi viss," jaunāko attēlu ar dēlu komentē viņa.

"Tu esi visperfektākais mazais cilvēciņš visā pasaulē, atskaitot tavas problēmas ar gulēšanu," dēla trīs mēnešu jubilejā publikai soctīklos vēsta Aleksandra Merzļikina, Elvja sieva un bērna māmiņa. Viņa atzīst, ka grūtniecības laikā visiem atbildējusi, ka ir gatava kļūt par mammu, taču tagad atzīst, ka nebija, – viss esot jāmācās no jauna, jāpārkārto dzīves prioritātes un auklēšanai pa vidu jāatrod arī laiks sev.

Kā zināms, hokejista dēls nāca pasaulē šā gada augusta beigās tieši sievas 30. dzimšanas dienā. Puisēnam doti divi vārdi – Nokss Matīss, otrais vārds par godu Merzļikina tuvākajam draugam un kolēģim Matīsam Kivleniekam, kurš traģiski gāja bojā ballītē jūlija sākumā; Kivleniekam bija 24 gadi. Tūlīt pēc drauga nāves Elvis Merzļikins publiski teica, ka drauga piemiņu godinās, dodot savam dēlam Matīsa vārdu. Nu puisēns ir jau trīs mēnešus vecs.

"Delfi" jau vēstīja, ka ar poļu izcelsmes mīļoto Aleksandru Tuškevicu apprecējās 2020. gada jūlijā. Par to, ka ģimenē gaidāms dēls, pāris pavēstīja šā gada aprīlī. Jaundzimušais Nokss ir abu pirmais mazulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!