Foto: Privātais arhīvs
Popmūzikas karalienes Madonnas fani jau pieraduši, ka sociālajos tīklos viņa te pārsteidz, te izbrīna, te šokē ar izdomu un motīviem, kas tiek lietoti fotogrāfijās. Tomēr viņas jaunākā sesija satriec daudzus – tā ietver vairākus kadrus, kuriem jēgas skaidrojuma, iespējams, nav vispār.

"Šis ir instagrams, nevis "Pornhub" – šāds un tamlīdzīgi komentāri virknējas pie 63 gadus vecās Madonnas jaunākās fotosesijas. Tajā māksliniece redzama guļamistabā, apakšveļā un sevišķi akcentējot zeķubiksēs tērptu dibenu.

Kadri, kas balansē uz robežas ar erotiku, daudzos raisījuši jautājumu. Piemēram, vienā bildē Madonna palīdusi pagultē, ārpusē atstājot vien savu pēcpusi. Fotosesijas nosaukums ir "enģelis mani vēro".

Madonnai instagramā seko teju 17 miljoni interesentu, un lielākā daļa jau pieraduši, ka māksliniece bieži publisko attēlus, kas dēvējami par vismaz ļoti savdabīgiem. Piemēram, nesen viņa pozēja ar nazi pie rīkles.

Trešdienas vakarā māksliniece publiskoja nedaudz uzlabotus skandalozās fotosesijas attēlus, aizklājot, piemēram, krūts galiņu. Madonna skaidro, ka "Instagram" bez brīdinājuma iepriekšējos attēlus izņēmis, vainojot vietni seksismā. "Ar krūtīm sievietes baro bērniņus. Kāpēc vīriešu krūšu galus neklasificē kā erotiku? Arī sieviešu dibenus nekad necenzē," pikta ir dziedātāja, piedāvājot aplūkot tos pašus attēlus izmainītā veidā.

Mūzikas ikona ir sešu bērnu māmiņa, nu jau vairākus gadus viņai ir attiecības ar par sevi 25 gadus jaunāku vīrieti. Māksliniece šogad pavēstīja, ka pati būs režisore topošai filmai par Madonnas dzīvi.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!