Foto: Privātais arhīvs

Kādreizējais Latvijas tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (NA) zaudējis ģimenes dzīvi – izjukusi viņa un 16 gadus jaunākās Aldas Ozolas laulība, kas tika noslēgta Gruzijas kalnos pirms pieciem gadiem, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

58 gadus vecajam Dzintaram Rasnačam nu ir četru šķirtu laulību pieredze. Izrādās, Rasnača un šobrīd Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas priekšsēdētājas, ierēdnes Aldas Ozolas laulība oficiāli tikusi šķirta jau pagājušā gada martā, taču pašmāju prese šo notikumu palaidusi garām. "Šķīrāmies, vienojoties, kas kuram paliek. Cik zinu, viņš dzīvo laukos," žurnālam pauda Ozola.

Kad Rasnačs un Ozola precējās, viņa strādāja par Vides un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretāra vietnieci aizsardzības jautājumos. Kāzas notika Gruzijā, "lai aizbēgtu no preses". Ģimenē sieva tikusi mīļi saukta par ezīti, bet Rasnačs pats bijis lācītis.

Ministra laikos ar privātās dzīves fotogrāfijām bija pārpilns viņa "Facebook" konts, bet nu jau vairākus gadus Alda tajos vairs nefigurēja, pāris arīdzan neizgāja sabiedrībā kopā. Trīsarpus gadus pēc kāzām abi noslēguši laulības līgumu par visas mantas šķirtību, taču toreiz ministrs šo lietu nekomentēja. Un nekomentē arī tagad – par šķiršanos no certurtās sievas viņš sarunā ar "Privāto Dzīvi" ir lakonisks: "Es vairs ne ar vienu nerunāju."

Izdevuma rīcībā ir informācija, ka eksministrs aizbēdzis no cilvēkiem uz laukiem, Trikātu, un palicis faktiski bez ieņēmumiem. Žurnāls raksta, ka Rasnačs "ik pa laikam painteresējoties, vai Rīgā nevar dabūt kādu piemērotu darbu, bet līdz šim nekas politiski nozīmīgs galvaspilsētā neatrodoties".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!