Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
ASV prezidenta Džo Baidena māsas dēla Kafes Baidena Ouvena laulība ilgusi nieka divus mēnešus – vīrietis tikai septembrī paziņoja, ka ir apprecējies ar aktrisi Meganu Kingu, un nu laulībai pienācis gals, ziņo "Page Six".

Lai gan nav zināms, cik mēnešus prezidenta Baidena jaunākās māsas Valērijas dēls Kafe Baidens draudzējās ar aktrisi Kingu, šā gada 11. oktobrī pāris paziņoja, savas attiecības noformējuši oficiāli. Kāzas noritējušas Pensilvānijā, Kafes bērnībās mājās, un ceremonijā klāt bija arī ASV pirmā lēdija Džila Baidena.

Bet nu kāds anonīms avots pavēstījis, ka jaunlaulātie ir jau paspējuši izšķirties – to Megana Kinga darījusi zināmu saviem draugiem.

Pati Kinga tikai šā gada maijā šķīra savu laulību ar abu kopējo trīs bērnu tēvu Džimu Edmondu. Drīz pēc šķiršanās sācies viņas vētrainais romāns ar prezidenta radinieku.

Abi esot iepazinušies interentā, divas dienas intensīvi sarakstījušies, tad piecas stundas no vietas runājuši telefoniski, un tad vīrietis jau meties uz lidmašīnu, lai pēc astoņu stundu lidojuma satiktos ar Kingu klātienē. Abi uzreiz esot iemīlējušies un kaldinājuši nākotnes plānus.

Megana Kinga šovbiznesa aprindās zināma kā realitātes šova "Orindžas apgabala īstās mājsaimnieces" dalībniece. Laulības ar Baidena māsasdēlu viņai bija trešās dzīvē.

Kafes Ouvena māte ir prezidenta Baidena jaunākā māsa Valērija – 76 gadu vecumā viņa ir arī prezidenta padomniece, stratēģe un kampaņu menedžere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!