Foto: Vida Press
Amerikāņu aktrise Megana Foksa pēc šķiršanās no "Beverlihilsas" aktiera Braiena Ostina Grīna jau drīz vien uzsāka jaunas attiecības ar reperi MGK (Machine Gun Kelly). Nu jaunā draudzība vainagojusies ar saderināšanos, vēsta ārvalstu tabloīdi.

Megana Foksa (34) un MGK (31) saderinājušies Puertoriko "Ritz-Carlton" viesnīcas spa zonas priekšā – puisis meties uz viena ceļa ar iespaidīgu gredzenu saujā. Kā jau mūsdienās pieņemts, intīmais brīdis nofilmēts arī "Instagram" vajadzībām, kur nepilnu desmit stundu laikā guvis jau vairāk nekā 13 miljonus tīkšķīšu jeb "Patīk" sirsniņu.

Bildinājumam izvēlētā vieta ir abiem zīmīga, Megana Foksa pastāstījusi saviem 18 miljoniem sekotāju instagramā. Izrādās, tieši tur zem banāna koka abi 2020. gadā sēdējuši mīlestības skurbumā un piekopuši maģiskus rituālus savas savienības stiprināšanai. "Un pēc pusotra gada, kopā izstaigājuši elli, viņš lūdza mani precēties. Un tad mēs dzērām viens otra asinis," vēsta aktrise.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Repera MGK īstais vārds ir Kolsons Beikers, un viņš jau iepriekš izcēlies ar ekscentrisku sevis pasniegšanas veidu. Dažādi spocīgas un dīvainas izdarības realizētas arī viņa un Meganas mīlas publiskajā tēlā.

Megana Foksa ir trīs bērnu māte, visi dzimuši 11 gadus ilgušajā laulībā ar Braienu Ostinu Grīnu; tā pērn tika šķirta. Savukārt MGK aiz muguras ir attiecības ar vairākām modelēm, tostarp Amberu Rouzu, taču viņš nekad nav bijis precējies. Reperim ir 2009. gadā dzimusi meita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!