Foto: Privātais arhīvs

Viesnīcas "Roma" vadītāja, bijusī iekšlietu un aizsardzības ministre Linda Mūrniece atkal ir attiecībās. Atšķirībā no citām reizēm, šoreiz viņas mīļotais nav pēkšņi kļuvis par sociālo tīklu zvaigzni: savu jauno mīlestību Mūrniece sargā no publikas. Tomēr raidījumā "Kad viņas satiekas" sieviete pavēra noslēpumainības plīvuru, kas tad ir viņas jaunais draugs.

Šā gada sākumā Linda Mūrniece paziņoja, ka atkal ir iemīlējusies, turklāt šoreiz tas neesot pa jokam. Iepriekš vairākkārt apdedzinājusies ar pārlieku savas mīlas dzīves publiskošanu, šajā reizē viņa bija piesardzīga – janvārī neatklāja ne jaunā kavaliera seju, ne arī vārdu.

Tomēr Mūrniece atkal ir devusies uz televīziju atbildēt uz visus tik ļoti interesējošajiem jautājumiem: kas ir viņas jaunais kavalieris? Sarunā ar Valdi Melderi šovā "Kad viņas satiekas" Mūrniece atklāj: viņu sauc Edgars un abi ir pazīstami jau apmēram septiņus gadus, un tas esot gana ilgi, ņemot vērā, ka pašas pēdējā laulība bija ar nesen iepazītu vīrieti un šī laulība piedzīvoja krahu mēneša laikā.

Saskaņā ar Mūrnieces pausto, starp viņu un Edgaru jau labu laiku virmojusi iespējamas kopābūšanas dzirksts, taču vairākas tikšanās – ciemošanās un vakariņas, kas varētu pazīšanos ievest intīmākā plānā – kaut kādu iemeslu dēļ izpalikušas. Līdz beidzot viss noticis.

Zīmīgi, ka "Instagram" vietnē Mūrnieces sekotāju vidū ir kāds Edgars, kurš pie abu kopīgā attēla atzīmējis tieši septiņu gadu periodu un janvāra izskaņā arī fotografējis Mūrnieci no mugurpuses, attēlus publiskojot.

"Man ir pietiekami daudz gadu, lai arī tīri tehniski saprastu, kādam cilvēkam ir jābūt uz visu atlikušo mūžu. Es ļoti priecājos, ka šī sajūta man ir," skaidro Mūrniece. Uz Meldera jautājumu, kas, salīdzinot ar citām reizēm, šoreiz ir citādi, viņa uzsver, ka šoreiz ir pārliecība par attiecībām, kopā ar Edgaru viņa jūtas droši un aprūpēta. "Nevis es izpildu vīrieša funkciju attiecībās," viņa kautrīgi bilst.

Jaunais draugs esot informēts, "uz ko parakstās", būdams Mūrnieces mīļotais: "Atver jebkuru portālu – ir taču redzams, uz ko parakstās! Es visam esmu izgājusi cauri, zinu visus komentārus, ko par mani var izteikt," teic viesnīcniece. Mīļotais gan neesot lūdzis, lai viņu tagad, nabagu, sargā [no publicitātes], taču ar laiku kopīgas fotogrāfijas sociālajos tīklos tāpat parādīšoties, viņa spriež.

Kā zināms, Mūrniecei ir liela pieredze ne pārāk veiksmīgās attiecībās. Pirmajā laulībā ar Raimondu Mūrnieku pasaulē nāca divi bērni, Haralds un Helēna; ar bijušo vīru abi palikuši labos draugos. Otro reizi Mūrniece apprecējās ar ārstu un politiķi Hosamu Abu Meri, taču pēc piecu gadu kopdzīves šī laulība tika šķirta. Trešā laulība ar liepājnieku Agri Freibergu ilga tikai dažus mēnešus un vēlāk pati sieviete nesaprata, kāpēc precējās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!