Foto: Vida Press

Dženiferas Anistones jaunajā kopīgotajā videoklipā redzams, kā Adams Sendlers dejo kopā ar komandu, kad abi aktieri filmējas kriminālkomēdijā "Murder Mystery 2". Pirmā "Slepkavības mistērija" filma, kas tika izlaista 2019. gadā, ieguva "Netflix popularitāti, un pašlaik ir straumētāja skatītāko oriģinālo filmu desmitniekā, ziņo "People".

"Slepkavības mistērija" parāda, kā šausminoša atgadījuma izmeklēšanā iederas humors un citi komēdijas elementi. Galvenās lomas filmā atveido žanra meistars Adams Sandlers un Dženifera "Reičela Grīna" Anistone, iejūtoties ne tikai precēta pāra lomā, bet arī kļūstot par galvenajiem aizdomās turamajiem slepkavības lietā.

Lidmašīnā iepazīstoties ar kādu valdzinošu svešinieku, dzīves rutīnā ieslīgušie Niks un Odrija tiek laipni uzaicināti uz luksusa jahtas klāja, kur valda absolūta bezrūpība. Baudot dzīves skaistumu, abi jaunpienācēji zaudē modrību, vienā mirklī no sauļošanās krēsla nonākot uz apsūdzēto sola. Ātri vien "jauniņie" saprot – vienīgais veids, kā no medusmēneša atgriezties ar veselu ādu, ir ņemt grožus savās rokās un bez citu palīdzības noskaidrot, kurš tad īsti iedūra dunci upurim.

Par kriminālkomēdijas "Murder Mystery" turpinājuma projektu tiek runāts jau teju divus gadus. Bet, lūk, 7. februārī aktieri savos "Instagram" kontos dalījās ar ieskatu aizraujošā turpinājuma "Murder Mystery 2" aizkulisēs.

Pirmajā bildē Anistone un Sandlers pozē Havaju salās uz okeāna fona. Savukārt kā otrais pievienots video, kurā redzama komanda un dejojošs Sandlers. "Atpakaļ pie darba kopā ar draugu," rakstīts zem bildēm.

Septembrī "TV Line" ziņoja, ka turpinājums būs "vēl viens starptautisks piedzīvojums, kas pilns ar intrigām un aizspriedumiem".

Kā rakstīja ārzemju prese, "Murder Mystery" turpinājuma scenāriju rakstījis Džeimss Vanderbilts, savukārt Gareliks tam uzliks pēdējos punktus uz "i". Vēstīts, ka filmas uzņemšana notiks divās slavenās vietās – Parīzē un Karību salās. Taču plašāk par sižetu pagaidām nekas netiek atklāts, tāpēc var vien spekulēt, vai precētais pāris ļaus skatītājiem sekot līdzi vēl kādai slepkavības mistērijai un kāda tā īsti būs.

2019. gada jūnijā "Netflix" paziņoja, ka pirmo trīs dienu laikā filmu skatījuši vairāk nekā 30 miljoni lietotāju. Toreiz straumētājs sacīja, ka filmas debija bija "izcilākā nedēļas nogale, kāda jebkad bijusi "Netflix" filmai". (Kopš tā laika "Red Notice" ir ieguvis jebkuras "Netflix" filmas "lielākās atklāšanas dienas" titulu).
Iepriekš viņi plecu pie pleca strādāja 2011. gada romantiskajā komēdijā "Izliecies par manu sievu" ("Just Go With It").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!