Foto: Kadrs no video
Pēc vairāk nekā nedēļu ilgušām spekulācijām par to, vai krievu estrādes karaliene tik tiešām ir emigrējusi no Krievijas, viņa pati viesusi skaidrību šajā jautājumā. Ceturtdien Pugačova publiskoja video vietnē "Instagram".

Pugačovas izveidotajā videovēstījumā viņa apspēlē Ukrainā dzimušā pareizticīgā priestera Andreja Tkačova teikto: "Ak, Pugačova uz visiem laikiem pametusi Krieviju? Dievs, kā es to biju gaidījis! Kā gaiss ir attīrījies!"

Dīva viņam atbildēja: "Pāragri priecājies, Andrjuša. Brīvdienas, atvaļinājums, izlidošana nav emigrācija. Kad atgriezīšos, tiksim galā. Aiziešu uz tavu baznīcu, aizlūgšu par tevi, zaimotāj," skarba ir Pugačova.

Kurp Pugačova devusies, nav precīzi zināms. Krievijas mediji minējuši gan Turciju, gan Kipru, gan Izraēlu, gan arī Latviju.

Kopš kara sākuma māksliniece nav publiski paudusi savu nostāju saistībā ar Krievijas agresiju Ukrainā, taču iepriekš simpatizējusi vairāk Rietumiem. Savukārt viņas vīrs komiķis Maksims Galkins asi nosodīja karu Ukrainā, saņemot nievas no Krievijas tautas. Galkins pats komentēja, ka viņa karjera Krievijā acīmredzot ir noslēgusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!