Kinostudija "Open Road Films" laidusi klajā jaunu treileri filmai "Memory" – asa sižeta trilleris ar Liamu Nīsonu galvenajā lomā. Aktieris topošajā filmā spēlē profesionālu slepkavu, nevis vienu no labajiem puišiem. Bet neuztraucies, filmas "Memory" reklāmas rullītis pasvītro to, ka filma veltīta vienai no patīkamākajām izklaidēm – skatīties, kā Nīsons sit pa seju bandītiem.

Režisora Martina Kempbela ("Casino Royale") psiholoģiskajā trillerī "Memory" Nīsons atveido slepkavu vārdā Alekss. Viņam uzticēts darbs Teksasā, taču, kad Alekss uzzina, ka viņam jānoslepkavo bērns, viņš no šī darba nekavējoties atsakās, jo tas pārkāpj viņa darba kodeksu. Pēcāk viņa mērķis ir atrast un nogalināt cilvēkus, kas viņu nolīga, pirms viņi un arī FIB aģents viņu atrod pirmie. Tomēr lietas kļūst vēl sarežģītākas: Aleksim tiek diagnosticēta Alcheimera slimība, un atmiņas zudums liek viņam apšaubīt katru pieņemto lēmumu.

Piekritīsi, ka asa sižeta trilleris ar Nīsonu nebūtu nekas bez laba atriebības stāsta? Tātad, "Memory" treileris atklāj, ka, starp nepatikšanām ar noziedzniekiem un tiesībsargājošajiem darbiniekiem, Alekss vienalga atradīs laiku, lai medītu bērnu tirgotājus, vienlaikus rūpējoties par savu garīgo veselību.

"Nīsona atveidotā varoņa veselības stāvoklis visas filmas laiku pasliktinās un pasliktinās," saka režisors. Kā izrādās, tas, kas notiek ar Liamu, diktē ļoti daudz no tā, kas notiek sižetā. Kādā ainā Alekss dodas uz aprūpes namu, lai apciemotu savu brāli, kurš arī slimo ar Alcheimera slimību un ir slimības pēdējās stadijās. "Liama ​​varonis bija patiešām interesants. Kāds, kurš var ieskatīties sava brāļa sejā un ieraudzīt savu spoguļattēlu. Proti, redzēt, kā viņa paša šī dzīve beigsies."

Kempbels (režisors), kurš arī režisēja filmas "GoldenEye" un pagājušā gada "The Protege", atklāja, ka Nīsons ne tikai uzņēmis daudzas asa sižeta filmas pēc 2008. gada hita "Taken" panākumiem, bet viņam patiešām patīk tās veidot. Turklāt Nīsons pieder pie noteiktas aktieru grupas, "lai kādi būtu viņu varoņi, viņi cilvēkiem patīk".

"Taču filma "Memory" nepavisam nav vienkārša Liama ​​Nīsona asa sižeta filma," piebilst režisors. "Tā ir daudz sarežģītāka."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!