Foto: Kadrs no video
Rīgā dzimusī Krievijas slavenība Agata Muceniece šonedēļ bija devusies ceļojumā no Maskavas uz Dagestānu. Gaidīšanas laiku lidostā viņa pavadīja, "Instagramā" atbildot uz dažādiem fanu jautājumiem, tostarp, vai viņa šovasar ieradīsies Latvijā, kā bija to darījusi pērnvasar.

Mucenieces ceļojums uz Krievijas Federācijā ietilpstošo Dagestānas republiku sākās Maskavas lidostā, kur aktrise ar pārsteigumu konstatēja: neraugoties uz Krievijai piemērotajām sankcijām un daudzu zīmolu aiziešanu no šīs valsts, lidostas beznodokļu zonā plaukti pilni ar vairāku populāru zīmolu apģērbiem. Ejot gar "Tommy Hilfiger" veikalu, Muceniece vēstīja, ka lidostā joprojām visu var iegādāties.

Izciemojusies Dagestānā, Muceniece lidoja atpakaļ, un laiku kavēja, atbildot uz fanu jautājumiem instagramā, pieminot, ka viņa nespēj "iedzīvoties" citos sociālajos tīklos, tikai "Instagram". Lai arī pieeja tam Krievijā kopš 14. marta ir bloķēta, Muceniece atradusi veidus, kā šo vietni turpināt lietot.

Muceniece ir no tām Krievijas slavenībām, kas nav publiski nosodījusi karu un vispār izvairās šo tematu pieminēt komunikācijā soctīklos.

Videovēstījumā viņa skaidrā latviešu valodā atbildēja uz kāda sekotāja jautājumu, vai šovasar viņa nevēlētos sarīkot tikšanos ar faniem Latvijā. "Sveika, mana mīļā Latvija! Man ļoti gribētos, lai notiktu fanu tikšanās, bet es neesmu pārliecināta, ka tikšu uz Latviju jūlijā. Bet laikam tikšu!"

Uz jautājumu, vai pati aktrise izjūt sankciju slogu, Muceniece skaidro: "Kā jau visi. Es vairs nevaru tagad brīvi lidot pa pasauli – vienkārši nav reisu. Nezinu, kā tikt līdz Rīgai, jālido kaut kā riņķī apkārt..."

Muceniece kopā ar bērniem pagājušajā gada jūnijā viesojās Latvijas laukos Tūrkalnē un Rīgā. "Iestājusies ilgi gaidītā vasara. Vienmēr gaidu vasaru, tā ir dzīve, kas ilgst trīs mēnešus," lauku dzīvi pērn slavēja aktrise, kura savu karjeru veiksmīgi izveidojusi Krievijā, filmējoties dažādos šovos, seriālos un kinofilmās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!