Foto: Vida Press
Populārais šovmenis Saimons Kauels pārstājis dzīties pēc jaunības – viņš teicis ardievas botulīna toksīna (zināms arī kā botokss) injekcijām sejas ovalā, tādējādi viņa seja nu ieguvusi nedaudz citādus vaibstus, ziņo "The Sun".

62 gadus vecais britu šovmenis Kauels nedēļas nogalē Kalifornijā, ASV, piedalījās bērnu izklaides koncerna "Nickolodeon" balvu pasniegšanā, un fotogrāfi fiksējuši manāmas izmaiņas Kauela sejā, īpaši žokļa daļā. Tas agrāk bija izteikti vīrišķīgs – kantains un tāds kā pagarināts, bet nu šī sejas daļa "sakritusies" mazāka.

Tas tāpēc, ka Kauels nesen pieņēmis lēmumu vairs nešpricēt sejā botoksu, kas slavenību aprindās ir ļoti izplatīta kosmētiskā manipulācija. Botulīna toksīns spēj bloķēt impulsu no nerva uz sejas muskulatūru, tādējādi pazūd grumbas, un šī pildviela spēj vizuāli cilvēku padarīt šķietami jaunāku. Kamēr ar to nepārspīlē.

To, ka jau ir pāršauts pār strīpu, Kauels nesen atzina publiski. Viņš teica, ka pielicis punktu šīm skaistuma procedūrām, jo astoņgadīgais dēls Ēriks "kritis histērijā tēva dīvainā paskata dēļ" – viņš izskatoties kā no šausmu filmas. Tagad Kauels "nēsā" savu dabisko, ar pildvielām neuzlaboto seju, un skaidroja, ka vairs negrasās jelkad injicēt savā sejā botulīna toksīnu.
Foto: AFP/Scanpix/LETA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!