Iedomājies, ka kādu dienu pamosties un atklāj, ka ir jau iznākušas astoņas "Ātrs un bez žēlastības" filmas? Tieši tā notiek ar Rebelu Vilsoni gaidāmajā "Netflix" komēdijā "Senior Year". Tas būs stāsts par karsējmeiteni, kura pēc negadījuma nonāk 20 gadus ilgā komā. Pēc pamošanās viņa nolemj atgriezties vidusskolā, lai pabeigtu skolu un nopelnītu savu ilgi loloto izlaiduma karalienes kroni. Kas gan varētu noiet greizi?

Vilsones varonei būs daudz par ko šokēties, proti, būs daudz atsauču no pēdējām divām desmitgadēm, sākot no Madonnas atveidotājas (atvainojiet, Lady Gagas fani!) līdz pat Harijam Poteram. Kā jau ierasts, Vilsonei izdosies atveidot ideāli savu lomu, kas šoreiz ir septiņpadsmit gadus veca meitene, kas iesprostota pilnīgi pieauguša cilvēka ķermenī.

"Senior Year" risinās arī straujo attīstību vai tieši trūkumu, ko esam sasnieguši pēdējos divdesmit gados, it īpaši, ja runa ir par sociālajiem medijiem. Atgriežoties vidusskolā, karsējmeitene uzzinās, ka kopš 2002. gada telefoni ir ievērojami uzlabojušies. Tas būs pārsteigums!

Tāpat no jauna varēsim novērtēt 2000. gadu modi, proti, Vilsones varone valkās savas satriecošās 2000. gadu sākuma drēbes, iepazīs mūsdienu pusaudžu dzīvi un vienlaikus sniegsies pēc jaunas pārliecības par sevi. "Es darīšu kaut ko tādu, ko vēlējos jau darīt pirms 20 gadiem: es būšu īstā sevis versija," viņa saka.

Vietnē "Instagram" Vilsone kopīgoja reklāmas rullīti un rakstīja: "Gatavojies vidusskolai...ATKAL! Es tik ļoti priecājos dalīties ar savas jaunākās filmas "Senior Year" treileri, filma 13. maijā būs pieejama "Netflix"."

Iepriekšējā paziņojumā presei aktrise sajūsmināti sacīja: ""Senior Year" ir kā mežonīgi jocīgs mīlestības bērns no "Bring It On" un "Never Been Kissed". Tas burtiski jūsu mājās ienesīs prieku!"


Ne par pārsteigumu, Vilsone "Instagram" ir dalījusies arī ar daudzām komēdijas aizkulisēm, tostarp viņas varones izlaiduma izskatu. Jūlijā, daloties ar vairākām karsējmeiteņu bildēm, viņa rakstīja: "Šajā filmā man tiešām sanāk piepildīt savus sapņus BRING IT ON!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!