Foto: Vida Press

Aiz okeāna šonedēļ vairākos necilos tabloīdos izplatījušās runas, ka dziedātāja Rianna un reperis Asap Rocky ir uz šķiršanās sliekšņa, jo vīrietis viņu krāpis. 34 gadus vecā dziedātāja ir stāvoklī un kuru katru brīdi jānāk pasaulē viņas pirmdzimtajam.

Par to, ka Asaps Rokijs nav uzticīgs Riannai, Losandželosā mēļots jau ilgāku laiku, taču baumu saasinājuma brīdī pārim pietuvināti avoti ziņo: runas par sānsoļiem ir blēņas, abi ir laimīgi kopā un nav pamata domām par viņu šķiršanos.

Baumas par sānsoli publiskoja influenceris Luiss Pisano, apgalvojot, ka Riannas un Rokija laime nu ir galā, jo reperis ļāvies apavu dizaineres Aminas Muadi (attēlā pa labi) valdzinājumam. Pisano vēstīja, ka reperis jau pasen tiekas ar simpātisko bruneti, abi bieži manīti kopā, viņus jau sen saistot darba darīšanas.

Tikmēr realitātē, kā atzīmē "Page Six" un "Mail Online", Rianna kopā ar savu draugu turpina gaidīt bērniņa ieršanos, abi nupat redzēti pavisam laimīgi vakariņās restorānā Holivudā. Kāds pārim pietuvināts avots apgalvo: "Starp viņiem viss ir kārtībā, viņi joprojām ir iemīlējušies! Visas šīs baumas ir simtprocentīgi meli."

Jau vēstījām, ka barbadosiešu izcelsmes dziedātaja Rianna 34 gadu vecumā gaida savu pirmdzimto. Izgājusi cauri smagām vardarbības attiecībām, privāto laimi viņa guva repera Asap Rocky rokās. Par savām attiecībām viņi publiski pavēstīja 2021. gada novembrī un jau brīdi vēlāk tapa zināms, ka Rianna ir stāvoklī. Gaidāmais mazulis abiem būs pirmais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!