Foto: Publicitātes foto

Pašmāju reperis rolands če izdod dziesmu "oda tusam", kas ir pirmais singls no jau 29.aprīlī gaidāmā albuma "visurgājējs".

"Ja dzīve ir ķermenis, tad tuss tam ir kā kāja, roka vai kāda cita ķermeņa daļa. Bez tā normāli funkcionējošam organismam neiztikt, tāpēc veltīju tam tādu kā slavas dziesmiņu. Ilgi neesmu izdevis mūziku, tāpēc albuma pirmo singlu izvēlējos tieši ar šādu tematiku – baigi ilgi sēdēts mājās, jāiznāk beidzot ietusēt," par singlu stāsta mākslinieks, kurš īpaši iecienījis rakstību ar mazajiem sākumburtiem.

"oda tusam" autors un producents ir pats rolands če. Dziesmas video versiju veidojuši "Policy production". Videoklipā principā atainots ceļš uz tusu. Cauri tuksnešiem, ūdeņiem, mežiem un kosmosiem – vienalga kā, bet līdz tusam ir jātiek. Video tapa ideālā atmosfērā ar ideāliem cilvēkiem un esmu simtprocentīgi pārliecināts, ka tas ir jūtams klipā," rolands če turpina.
rolands če ir reperis, dziesmu autors un producents no Talsiem, kurš ar mūziku nodarbojas jau vairāk nekā desmit gadus, profesionālāk tai pievēršoties 2016. gadā. Latvijas repa skatuves aprindās rolands če ir jau atzinību ieguvis mākslinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!