Foto: Vida Press

Par godu Lielbritānijas karalienes Elizabetes II valdīšanas 70. gadadienai un viņas 96. dzimšanas dienai, tirgū laista jauna Bārbija – kompānija "Mattel" piedāvā viņas atveidu, ziņo "People".

No trešdienas globālajos internetveikalos par 75 ASV dolāriem (70,26 eiro) iegādājama jauna "Barbie" lelle karalienes Elizabetes II veidolā. Karaliene tādējādi pagodināta, atzīmējot Platīna jubileju viņas valdīšanai tronī.

Jaunā bārbijlelle vizuāli ir krietni jaunāka nekā karaliene šobrīd, valkā elegantu ziloņkaula toņa kleitu, pie tērpa piespraustas vairākas amata zīmes, bet galvā – tiāra, kāda Elizabetei bija kāzās ar princi Filipu tālajā 1947. gadā.

Vai lellīte nonāks arī pašas karalienes rokās, ziņu nav.
Jau vēstīts, ka šogad karalienes oficiālās dzimšanas dienas svinības norisināsies kopā ar 2.-4.jūnijā paredzētajiem svētkiem par godu karalienes Platīna jubilejai. 6.februārī apritēja 70 gadu, kopš Elizabete II kļuva par Lielbritānijas karalieni.Platīna jubilejas svinībās paredzēti dažādi pasākumi, kā arī līdzās oficiālajiem jubilejas produktiem, dažādi uzņēmēji visā pasaulē godina karalienes ilgos dzīves un valdīšanas gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!