Foto: Vida Press
Monako firsta Alberta (Albēra II) sieva princese Šarlēna pirmo reizi daudzu mēnešu laikā parādījusies publiskā pasākumā – viņa piedalījās trofeju pasniegšanā "Formula E" čempionāta posma noslēgumā, kas 30. aprīlī notika Monako, raksta "Page Six".

Iepriekš tika ziņots, ka Monako princese, kuru tautā dēvē par "skumjo princesi", jo nekad nav redzēta smaidot, daudzus mēnešus ārstējās vispirms Dienvidāfrikā, pēc tam Šveicē. Martā viņa pārbraukusi mājās Monako un nu, aprīļa beigās, pirmo reizi izgājusi cilvēkos augsta līmeņa pasākumā – elektronisko mašīnu čempionāta apbalvošanas ceremonijā.

44 gadus vecā princese Šarlēna bija tērpusies atturīgi elegantā dāmu uzvalkā un matu sakārtojumam izvēlējusies īsu, platīnblondu griezumu.
Princese nekad nav komentējusi savas veselības problēmas, bet zināms, ka viņa ilgstoši ārstē "emocionālu un fizisku izsīkumu", piedzīvojusi arī vairākas operācijas kādas nenosauktas slimības dēļ, un zaudējusi ļoti daudz svara. Pēc operācijām viņa nav spējusi ēst.

Princis Alberts pērnā gada novembrī izdevumam "People" komentēja, ka sievas veselības pasliktināšanos izraisījuši "vairāki privāta rakstura faktori", kuru dēļ viņa nevarēja piedalīties publiskos pasākumos un nevarēja eksistēt arī ģimenes dzīvē.

Neoficiāli zināms, ka pāra attiecībās ir problēmas, un tabloīdi tieši tā izskaidroja Šarlēnas pazušanu no visu acīm. Īsi pirms pazušanas Šarlēna krasi mainīja savu frizūru – viņa izskuva matus vienā galvas pusē, izskatoties kā panku kultūrai piederoša.

Frizūras maiņa notika tūlīt pēc tam, kad vēl viena sieviete apgalvoja, ka viņa ir māte prinča Alberta ārlaulības bērnam. Vārdā neminēta brazīliete sacīja, ka viņas 15 gadus vecās meitas tēvs ir Monako princis, un meita ieņemta laikā, kad viņš jau tikās ar Šarlēnu.

Līdz šim trīs sievietes apgalvojušas, ka princis Alberts ir viņu bērnu tēvs, un divos gadījumos DNS analīzes to apliecinājušas. Šobrīd 30 gadus vecā Jasmīna ir aktrise, un Aleksandrai ir 18 gadu. Viņu mātes izcīnīja apliecinājumus, ka princis ir šo bērnu bioloģiskais tēvs.

64 gadus vecajam princim Albertam bijusi ļoti vērtraina privātā dzīve, dažādas mīlas afēras turpinājušās arī pēc laulībām ar Šarlēnu 2011. gadā. Pārim ir arī savi bērni – sešus gadus veci dvīņi princese Gabriela un troņprincis Žaks.

Princis Alberts peldētāju Šarlēnu satika 2000. gadā kādas sacensībās Monako. Abi tikās arī Sidnejas olimpiskajās spēlēs tajā pašā gadā, bet publiski kopā parādījās 2006. gada ziemas olimpisko spēļu atklāšanā Turīnā.

Princis Alberts ir slavenās Holivudas aktrises Greisas Kellijas un Monako prinča Renē III dēls. Greisa Kellija gāja bojā autoavārijā 1982. gadā 52 gadu vecumā, bet Renē mazo valstiņu vadīja līdz pat savai nāvei 2005. gadā, pēc tam tronī kāpa princis Alberts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!