Foto: Vida Press
Eva Mendesa paziņo, ka pārtrauc savu gandrīz desmit gadus ilgušo pārtraukumu aktiermākslā. Aktrise nav filmējusies pilnmetrāžas filmās kopš nelielās otrā plāna lomas sava partnera Raiena Goslinga 2014. gada režisētās filmas "Zudusī upe" ("Lost River"). Mendesa piedalījās raidījumā "The View" un sacīja, ka varētu atgriezties kino, taču viņai ir konkrētas vadlīnijas, kādas lomas viņa pieņemtu.

"Man ir īss saraksts ar to, ko es darīšu," viņa teica. "Pirms bērniem domāju, ka tas viss bija viens jautrs projekts, bet tagad skaidri zinu, ka nenodarbošos ar vardarbību, kā arī seksualitāti – saraksts ir īss."

Uz jautājumu, vai Mendesa apsvērtu iespēju strādāt projektā, kas atbilstu viņas kritērijiem, viņa sacīja: "Es tā ceru. Tam jābūt patīkamam un tīram."

48 gadus vecā aktrise atklāja, ka viņa paņēma atvaļinājumu no aktiermākslas, lai audzinātu savas meitas Esmeraldu (7 gadi) un Amadu (5).

Raidījuma vadītāja izteica: ""Disney" stilā." Uz ko zvaigzne atbildēja: ""Disney!" Perfekti."

2020. gadā Mendesa intervijā "Entertainment Tonight" pastāstīja, kāda veida "Disney" lomu viņa vēlētos spēlēt: "Es vairāk esmu tā ļaundara tipa meitene. Man patīk Disneja filmu ļaundari. Viņi ir jautri." Kā noskaidrots, šobrīd Mendesa pat ne tuvu negribētu līdzināties ļaundariem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!