Foto: Publicitātes foto
Starptautiski atzītā roka sensācija "Måneskin" atgriežas ar jaunu singlu "Supermodel", kas ierakstīta Losandželosā, ASV. Dziesmas producents ir slavenais Makss Martins, kurš strādājis ar tādiem pazīstamiem māksliniekiem kā "The Weeknd", "Coldplay", Lady Gaga un citiem.

Singls "Supermodel" ar savu Kalifornijas garu un lipīgajām modernajām rokenrola skaņām turpina uzturēt dzīvu grupas neremdināmo rokenrola zīmolu. "Måneskin "nācis klajā ar jaunu konceptu, kam iedvesma gūta no dažādiem personāžiem, ar kuriem grupa iepazinusies Losandželosā.

"Måneskin" stāsta: "Mēs uzrakstījām šo dziesmu īsi pēc tam, kad bijām pavadījuši dažus mēnešus Losandželosā. Reizēm mēs paši bijām pārsteigti, cik ļoti cilvēki ir apsēsti ar ideju par slavenībām, to statusu, viņu izskatu un klausītāju saikni ar tiem... "Supermodel" galvenās varones personība atbilst foršai, jautrai un sabiedriskai būtnei, tomēr īstajā dzīvē viņa ir satraukta, slēpj skumjas un atkarības. Savā ziņā tu viņu mīli, jo viņa zina, kā labi pavadīt laiku, bet vienlaikus gribi no viņas izvairīties, jo var iekulties nepatikšanās."

"Måneskin" jauno dziesmu izpildīs "Eirovīzijas" dziesmu konkursa finālā 14. maijā, svinot gadu kopš uzvaras, kas viņiem palīdzēja nokļūt topu virsotnēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!