Foto: Privātais arhīvs
Permanentā grima meistare un influencere ar 77 000 sekotāju intervijā žurnālam "Ieva" stāsta par savu privāto laimi attiecībās ar Amerikas latvieti Juri Kupri. Viņa spriež, ka, iespējams, Kupri satikusi jau kādā no iepriekšējām dzīvēm.

Juta Valdmane, kura, lai gan šķīrusies no vīra Ginta Valdmaņa, "Instagram" vietnē turpina saimniekot ar viņa uzvārdu, šonedēļ gozējas uz valstī pirktākā žurnāla "Ieva" vāka. Daiļā dāma intervijā neslēpj savu laimi.

Viņas mīļotais – būvniecības uzņēmuma vadītājs Juris Kupris – pērn ieguvis Latvijas pilsonību, un šādam solim pošas arī Kupra māsa. Jutai ar Juri ir plāns sapelnīt dzīvē naudu un vecumdienas noteikti pavadīt Latvijā. Kupru dzimta nāk no Ilūkstes puses, viņa atklājusi žurnālam.

Runājot par savu lielo mīlestību, Valdmane spriež, ka, iespējams, Kupri satikusi jau iepriekšējā dzīvē, proti, ceļojot pa Romu, viņu pārņēmusi sajūta, ka šeit viņa reiz dzīvojusi. Kā izrādījies vēlāk sarunā ar savu mīļoto, viņam šajā pilsētā bijušas precīzi tādas pašas sajūtas. "Kā mani pārsteidza šī atzīšanās! Izrādās, mēs abi vienā un tajā pašā vietā bijām piedzīvojuši vienu un to pašu! Varbūt mēs jau esam tikušies savās iepriekšējās dzīvēs? Kas to lai zina," viņa spriež.

Pāris sācis satuvināties īsi pēc Valdmanes šķiršanās no vīra, kurš, starp citu, Juri un Jutu arī savulaik iepazīstināja. Sākumā tās bijušas attāluma attiecības, bet vēlāk, pārvarot Covid-19 pandēmijas liktos ceļošanas šķēršļus, abi tomēr satikās ASV. Tagad Juta turp dodas regulāri.

"Man beidzot ir pārliecība un sajūta, ka esam komanda, esam labākie draugi. Turklāt šo sajūtu nemazina arī tas, ka daļu laika nepavadām kopā – pagaidām, kamēr neesam precējušies, es ASV varu dzīvot tikai noteiktu laiku. Tomēr attālums mūsu mīlestību tikai stiprina," skaidro Valdmane.

Kā atklāj Valdmane, arī Kuprim aiz muguras ir viena neveiksmīga laulība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!