Foto: Vida Press

"Warner Bros" laidis klajā pirmo ieskatu kā Raiens Goslings izskatās kā Kens filmā "Barbie" – un fani īsti nezina, ko domāt, raksta “The Independent”.

Gaidāmajā filmā, kuras režisore ir Grēta Gerviga (iepriekš režisore filmām "Ladybird" un "Little Women"), būs redzama Goslings, kurš atveidos ikonisko lelli Kenu.

15. jūnijā studija publicēja fotoattēlu, kurā debitē aktiera jaunais izskats Kena lomā. Fanu viedokļi par fotoattēlu dalās, un daudzi komentē, ka 41 gadu vecais aktieris ir pārāk vecs, lai spēlētu ikonisko lelli. Margo Robija, kura atveido Bārbiju, ir 31 gadu veca.

"Es mīlu Raienu Goslingu, bet 40 gadus vecais Kens ir kaut kas prātam neaptverams. Es atvainojos," "Twitter" rakstīja kāds cilvēks.

Cits piebilda: "Ārkārtīgi aizkustināja, ka Kenam (Raienam Goslingam) Bārbijas filmā ir 41 gads."

Spriežot pēc fotogrāfijas, Goslings ir pārvērties par Kenu: viņa āda ir ietonēta oranžā krāsā, viņš atrāda savu vēdera "presīti" un blondos matus. Viņa apakšbikses ir apšūtas ar viņa vārdu "Ken" un viņš uzvilcis bezpiedurkņu džinsu vesti bez krekla. Viņa Kens pilnībā atgādina Malibu zēnu.

Bez šaubām, apakšveļa, džinsa apģērbs, gaišie mati un muskuļotais izskats nekavējoties sniedz priekšstatu par to, kāds būs Kens. Izskanējušas ziņas, ka būs vairākas Bārbijas un Kena versijas, tāpēc būs interesanti redzēt, vai citām Kena versijām būs līdzīgs dizains.

"Raienam Goslingam ir 41 gads. Viņam nav jāspēlē Kens," sacīja kāds "Twitter" lietotājs.

Citi aizstāvējuši aktiera atlasi, norādot: "Cilvēki tik ātri vērtē, izmantojot vienu Raiena Goslinga fotoattēlu Kena lomā. Vai esat redzējuši visu filmu?"

Fotoattēls tika publicēts gandrīz divus mēnešus pēc tam, kad "Warner Bros" izlaida pirmos attēlus, kuros Robija ir Bārbijas kostīmā, ko daudzi cilvēki slavēja kā "perfektu" atveidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!