Foto: LETA
Aktrise un režisore Inga Tropa vairs nav kopā ar godalgoto mākslinieku Miķeli Fišeru, turklāt Tropa ir sākusi citas attiecības, viņa atklājusi šonedēļ intervijā žurnālam "Ieva".

Operas leģendas Miķeļa Fišera un dzejnieces Ārijas Elksnes dēls Miķelis un talantīgā aktrise Tropa bija draudzējušies vairākus gadus, līdz 2020. gadā mija gredzenus un aktrise bija godājama dubultuzvārdā Tropa-Fišere.

Nu abu kopdzīvei pienācis gals, kas ir kopumā trešā šķiršanās režisores dzīvē. "Par visām savām lielajām dzīves mīlestībām esmu ļoti laimīga un pateicīga. Lai arī tagad vairs neesam kopā kā vīrs un sieva, šī mīlestība jau nebeidzas, tā ir transformējusies citā formā. Miķelis man ir ļoti liela dāvana, es viņu bezgalīgi mīlu un zinu, ka arī viņš mani ļoti mīl, starp mums joprojām ir tuvība un draudzība, bet kādā brīdī arvien vairāk tapa skaidrs – pāra attiecībās mēs ejam katrs savu ceļu... Protams, kad to sapratām, bija arī skumju un sēru mirkļi, taču joprojām viens otru atbalstām, starp mums ir ļoti liela cieņa un uzticēšanās. Laikam jau patiesā mīlestībā nav ciešanu, ir tikai liels vieglums un gaišums," attiecības ar Fišeru žurnālam "Ieva" raksturo Tropa.

Viņa arī atklāj, ka ir uzsākusi jaunas attiecības: "Ir sākusies skaista draudzība, ir brīnišķīgas sarunas, bet kas no tā izveidosies, vēl nezinu."

Miķelis Fišers ir 16 gadus vecāks par Tropu. Abi pirmo reizi kopā sabiedrībā izgāja 2016. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!