Foto: Vida Press

Seriāls "Sex Education" nākamajā sezonā zaudēs vienu no galvenajiem aktieriem. Proti, aktrise Patrīcija Elisone ir paziņojusi, ka viņa seriāla filmēšanā vairs nepiedalīsies, ziņo tabloīds "People".

"Man ļoti patika piedalīties "Sex Education"... bet diemžēl es nepievienošos komandai 4. sezonā," sacīja 27 gadus vecā aktrise, kura atveido Ūlu (Ola). "Man ir ļoti žēl, ka man šīs ziņas ir jāatklāj. Taču ir parādījušās arī citas iespējas. Esmu filmēšanas procesā piedalījusies jau trīs gadus, un man tas patiešām ļoti patika."

Uz jautājumu, vai izdarīt izvēli pamest seriālu bija grūti, Elisone atbild: "Neapšaubāmi, bet man šķiet, ka ir laiks atvadīties. Jā, ir skumji, taču tuvojas citas lietas, kas būs patiešām aizraujošas."

Par "Sex Education" 4. sezonu tika paziņots pagājušā gada septembrī, tikai vienu nedēļu pēc 3. sezonas iznākšanas.

Foto: Vida Press

Lai gan Ūlas (Olas) aiziešana no "Sex Education" noteikti sagādā vilšanos, tomēr ir patīkami dzirdēt, ka tāda maz zināma aktrise kā Elisone tagad ir pietiekami aizņemta. Tāpat kā vairākām "Sex Education" zvaigznēm, arī Elisonei pirms seriāla nebija bijušas nozīmīgas lomas kādā kinolentē, kas nozīmē tikai vienu, ka šis seriāls pacēla aktrisi slavas zenītā. Viņa ir lieliski darbojusies kā enerģiskā, jautrā un dvēseliskā Ūla, un, cerams, arī turpmākajos projektos būs vērojama ierastā Elisones harisma. Elisone nav vienīgā no "Sex Education" komandas, kas iegūst arvien lielāku atzinību.

Ūlas aiziešana, bez šaubām, radīs jaunus scenārija rakstīšanas izaicinājumus "Sex Education" komandai. Viena no galvenajām varonēm, kuras aiziešana pirms sezonas beigām nebija plānota, vienmēr ir izaicinājums, jo īpaši tādēļ, ka Ūlai un viņas tēvam bija galvenā loma trešajā sezonā.

Kā zināms, seriālam ir milzīgs fanu pulks, it sevišķi, ja mājās ir pusaudzis – viņš pavisam noteikti seriālu ir jau redzējis un zina katru tā epizodi. Par ko tas īsti ir? Kamēr mūsdienu bērnu vecāki izauga ar "Glābējzvanu" un "Beverlihilsu", šis seriāls tēmu loku pavēris plašāk, nekā tikai ietvēris jokus pie ģērbtuves skapīšiem. Darbība norit izdomātajā Moordales vidusskolā Anglijā, un seriālā sirsnīgi tiek vēstīts arī par gejiem, lesbietēm, negribētu grūtniecību un kopumā jauniešiem aktuālām lietām. Sirsnīgs, jauks un jautrs. Patiks arī vecākiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!