Foto: Vida Press
Ar jaunu ofciālo portretu 22. jūlijā prinča Džordža dzimšanas dienu atzīmē Lielbritānijas karaļnams. Kā ierasts, attēlu uzņēmusi prinča māte, Kembridžas hercogiene Katrīna.

Daudzi atceras 2013. gada 22. jūliju, kad visa pasaule aizturēja elpu un gaidīja ziņas no Londonas Svētās Mērijas slimnīcas, kur pasaulē nāca prinča Viljama un viņa kundzes Katrīnas pirmais mazulis – puisēns. Jau drīz pēc dzemdībām hercogiene ar vīru un mazuli pozēja pie slimnīcas durvīm – briti bija sagaidījuši sava karaļnama bēbi.

Nu šim princim aprit deviņi gadi. Jau ierasts, ka Bekingemas pils katru gadu savu bērnu dzimšanas dienā publisko vienu vai dažus viņu portretus; tos uzņem hercogiene, kurai fotografēšana ir mīļš hobijs.

Šogad prinča Džordža dzimšanas dienas attēli uzņemti pludmalē jūlija sākumā dienā, kad viņa māsa Šarlote (7) un brālis Luiss (4) atvadījās no mācību iestādes Londonas dienvidrietumos. Princis Džordžs pozē zilā polokreklā un ir varen smaidīgs zēns:

Kā vēsta "Mail Online", prinča Viljama ģimene skolas brīvlaiku pavadīs Adelaidas kotedžā, bet vēlāk bērni uzsāks izglītošanos Berkšīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!