Foto: LETA

Viesojoties TV sarunu šovā "Kad viņas satiekas", diezgan provokatīvā situācijā nonācis aktieris un režisors Intars Rešetins. Viņš dāmu kompānijā ne tikai apspriež tik būtiskas tēmas kā bērnu audzināšana un attiecības, bet arī pieņem izaicinājumu un spēlē "Saki patiesību vai apēd riebeklību" ir gatavs atbildēt uz ļoti pikantiem jautājumiem.

Šova vadītājas interesējas: ja Rešetins būtu režisors atklātai gultas ainai, kurā pats piedalītos arī kā aktieris, kuru pašmāju aktrisi viņš vēlētos redzēt sev par partneri?

"Pikantu kailskatu uz teātra skatuves es labprāt nospēlētu un arī iestudētu kopā ar Mirdzu Martinsoni. Kāpēc ne? Viņa bija mana tēva mūza, bet manam tēvam ir ļoti laba gaume – ne velti viņš manu mammu apprecēja," – tā skan atbilde uz vienu no jautājumiem.

Aktieris arī neslēpj, ka viņam bijusi tā laime uz skatuves skūpstīties ar daudzām pašmāju aktrisēm, un viena no viņam to darot patiesi neaizmirstami: "Ļoti labi skūpstās Dita Lūriņa. Es biju pārsteigts! Dita, cepuri nost," simpātisko kolēģi slavē Rešetins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!