Foto: Toms Norde

Ceturtdien, 24. augustā, Rīgas centrā "Digital Art House" savu ikgadējo rudens ballīti aizvadīja "TV3 Group" kadra un aizkadra cilvēki. Pasākumu vadot Jānim Romanovskim un Baibai Sipeniecei-Gavarei, televīzijas ļaudis noskaņojās jaunajam darba cēlienam. Darbiniekiem uzstājās "Mazais princis", Arstarulsmirus un jaunā dziedātāja Būū.

"Mums rudens sezona ir kā jaunais gads, kuram mēs ļoti nopietni gatavojamies, tajā pašā laikā gaidot to ar lielu nepacietību. Šajā sezonā skatītājiem esam sarūpējuši daudzus pārsteigumus – iespaidīgus atgriešanās stāstus, iemīļoto seriālu turpinājumus, kā arī iepriekš vēl neredzētus jaunumus," pasākumu atklājot uzsvēra "TV3 Group Latvia" vadītājs Mindaugs Rakausks.

Arī pasākuma vadītāji atzīmēja, ka šajā sezonā dominē atgriešanās motīvs. Pēc ilgākas pauzes pie skatītājiem atgriezīsies leģendārais seriāls "Ugunsgrēks", un atdzimšanu piedzīvos arī savulaik populārais šovs "Dejo ar zvaigzni". Jaunajā sezonā netrūks arī jauna formāta raidījumu, sola TV3, un ēteru turpinās virkne šī kanāla informatīvie un izklaidējošie raidījumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!