Foto: Privātais arhīvs

Ceļu pie skatītājiem uzsākusi kanāla 360TV ceļojuma šova "Četri uz koferiem" jaunā sezona, kurā uz vampīru zemi Rumāniju pošas dziedātāja Liene Šomase, aktrise Kristīne Belicka, dziedātājs Nikolajs Puzikovs un infektologs Ņikita Trojanskis. Kašķis uzvirmoja jau pašā ceļojuma sākumā.

Pipariņus Rumānijas apceļotāju četrotnes atmosfērā jau pašā sākumā pieber Lienes Šomases straujā, ekspresīvā daba. Pirmā neparedzētā situācija atgadās jau Bukarestes lidostā, kad mistiski pazūd Ņikitas Trojanska pase. Tās meklējumos Liene Šomase saceļ kājās visu lidostu. Tikmēr pārējie divi ceļabiedri – Puzikovs un Belicka – jau šķērsojuši robežu un neko daudz līdzēt vairs nevar, ja vien nav vēlmes nonākt konfliktā ar rumāņu robežsargiem.

Par to viņi pēcāk saņem emocionālus pārmetumus no Lienes. "Ja manam draugam, ceļa biedram kaut kas gadās, es izdarīšu visu, sacelšu kājās visu lidostu, lai palīdzētu! Bet jūs ko – mierīgi aizgājāt?"

Sākotnēji strīda krustugunīs nonāk likumsargs Nikolajs Puzikovs, kurš, Lienesprāt, neesot bijis uzdevuma augstumos, bet vēlāk pa skarbam vārdam tiek arī Kristīnei Belickai. Pārpratuma šķetināšana turpinās arī transfēra busiņā, brīžam sasniedzot absurda līmeni, un abiem vīriešu kārtas pārstāvjiem grūti novaldīt smieklus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!