Foto: DELFI

Svētdien, 18. septembrī, ar Viestura Kairiša jauniestudējumu "Farinelli un karalis" Dailes teātris atklāja 103. sezonu. Izrādi apmeklēja arī kupls skaits sabiedrībā zināmu cilvēku.

Barokālo kostīmdrāmu par mūziku un mīlestību ieradās noskatīties, protams, kultūras ministrs Nauris Puntulis ar kundzi Sandru, bijušais prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu, dzejniece Māra Zālīte ar vīru Jāni Ķuzuli, advokāts Romualds Vonsovičs ar sievu Baibu Strautmani, politiķis Edgars Jaunups ar sievu Katrīnu, kā arī citi sabiedrībā zināmi pāri.

Tāpat Dailes teātra pirmizrādi ar savu ierašanos pagodināja influenceres Diāna un Simona Kubasovas, TV seja Kristīne Komarovska, modele Māra Sleja, režisors Uldis Cipsts un citi.

Pēc izrādes banketā pulcējās viss Dailes teātra radošais zieds – aktieri, kuri labprāt fotografējās kopā ar sanākušajiem. Savā dzimšanas dienā tika sumināts Dailes teātra viens no premjeriem Artūrs Skrastiņš, kuram 18. septembrī apritēja 48 gadi.
Jāpiebilst, ka "Farinelli un karalis" pirmizrāde bija plānota piektdien, taču aktiera slimības dēļ tika pārcelta uz svētdienu. Repertuāra izmaiņas skārušas arī citas"Farinelli un karalis" izrādes, tāpēc teātris lūdz sekot informācijai tā mājaslapā un sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!