Foto: Privātais arhīvs
"Vispārliecinošākais jāvārds manā dzīvē," – tā no Parīzes vēsta slavenā Ukraiņu influencere Sofija Stužuka, kura saņēmusi sava mīļotā vīrieša, Latvijas pilsoņa Antona Ļevdanska piedāvājumu pavadīt kopā visu atlikušo mūžu.

Rīdzinieks Antons pēc apmēram viena gada pazīšanās bildinājis savu izredzēto – vienu no populārākajām ukrainietēm internetā Sofiju Stužuku. Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā abi dzīvo kopā Latvijā – sākumā īrētā namā Jūrmalā, bet nu abi apdzīvo glaunu māju Pierīgā, Bieriņos.

Kā ierasts, 27 gadus vecā influencere katru savas dzīves niansi dāsni dokumentē "Instagram" platformā, kur viņai seko vairāk nekā pieci miljoni interesentu. Pagājušajā nedēļā Stužuka netieši pavēstīja, ka ir māmiņas cerības, bet nu priecē ar pārdomātiem kadriem no Parīzes, kur rīdzinieks viņu bildinājis.

Pie fotogrāfijas ar gredzentiņu pirkstā Stužuka raksta: Antons ir mazrunīgs cilvēks un runā tikai tad, ja ir pārliecināts par sakāmo. Lai gan zīmogs pasē neko daudz nenozīmējot abiem, puisis tomēr bija izrunājis viņai tik būtiskos vārdus par mīlestību, kopīgu ģimeni, kopīgu tālāko dzīves ceļu. Ar bildinājumu Antons apliecinājis, ka abi nudien skatās vienā virzienā.

Ja abi tiešām apprecēsies, gan Stužukai, gan Levandovskim tās nebūs pirmās laulības. Ukraiņu skaistule savulaik savā dzimtenē kļuva populāra kā fitnesa skaistuļa Stužuka kundze, šajā laulībā piedzimuši trīs bērni, kuri tagad dzīvo Latvijā. Pāris izšķīrās īsi pirms sportiskais ukrainis nomira no Covid-19 komplikācijām.

Arī Ļevdanskis īsi pirms Stužukas sastapšanas bija precēts vīrs. Abi satikās kādā Kijivas klubā un pēc viesnīcā pavadītas nakts savas attiecības turpināja stiprināt no attāluma, reizēm arī tiekoties. Sākoties karam, slavenā ukrainiete pameta mājas un atbrauca uz Latviju kopā ar saviem trim bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!