Foto: Vida Press

Populārais aktieris Džonijs Deps, kura privātā dzīvē gadu desmitiem bijusi tabloīdu redzeslokā, sācis tikties ar vienu savām advokātēm. Džoela Riča aktieri pārstāvēja prāvā pret mediju "The Sun", kuru Deps vainoja apmelošanā.

Advokāte Džoela Riča aktiera intereses pārstāvēja prāvā pret "The Sun" pirms dažiem gadiem, taču viņa nebija Depa juriste tiesvedībā starp Depu un viņa bijušo sievu Amberu Hērdu, vienlaikus Riča bija klāt tiesas zālē, lai morāli atbalstītu aktieri. Kā zināms, prāvā pret Hērdu Deps triumfēja. Savukārt Ričas aizstāvība prāvā pret "The Sun" cieta sakāvi.

Kā vēsta ASV mediji, draudzīgās attiecības starp Depu un advokāti Riču pāraugušas romantiskās jūtās. Kāds pārim pietuvināts avots tabloīdam "US Weekly" apstiprinājis, ka romāns ir nopietns, un viss sācies jau pasen, kad abi diskrēti tikušies viesnīcas numuriņā.

Laikā, kad Riča pārstāvēja Depu tiesvedībā, viņa bija precējusies. Juridiski advokāte joprojām ir laulībā, taču tieši tagad norit šķiršanās no vīra. Advokātes laulībā dzimuši divi bērni.

Laikā, kad Deps tiesas zālē cīnījās par savu taisnību pret bijušo sievu, tabloīdi vēstīja, ka romantiskas jūtas uzvirmojušas starp viņu un advokāti Kamillu Vaskesu, kuru uzskata par prāvas iznākuma varoni. 38 gadus vecā juriste gan noliedza runas par abu romantiskajām attiecībām, dēvējot tās par seksistiskām spekulācijām.

"Delfi" jau vēstīja, ka šogad Deps ASV tiesā uzvarēja tiesā bijušo sievu, kura gadiem ilgi kultivēja stāstu, ka viņš bijis varmāka. Savukārt 2020. gada prāvā pret "The Sun" viņš zaudēja, – Apvienotās Karalistes tiesa neatzina par melīgu publikāciju, kurā Deps bija nodēvēts par "sievu sitēju".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!