Foto: Vida Press

Amerikāņu aktieris Zaks Efrons izmainījies līdz nepazīšanai! Viņš priecē ar ārkārtīgi uzlabotu ķermeņa uzbūvi, mirdzošu iedegumu un neraksturīgu matu griezumu, lai atveidotu cīkstoni Kevinu Fon Ērihu jaunajā biogrāfiskajā filmā "The Iron Claw".

35 gadus vecā "Vidusskolas mūzikls" zvaigzne atveidos slaveno sešdesmito gadu cīkstoni Kevinu Fon Ērihu filmā, kas sekos Fon Ērihu ģimenes traģēdijām un to ilgstošajai ietekmei uz cīkstēšanās pasauli, norādīts studijas paziņojumā.

Kad Zaks Efrons tika izvēlēts Kevina Fon Ēriha lomai, jautājums bija par to, vai Efrons varētu izmainīt sava ķermeņa uzbūvi, lai uz ekrāna kļūtu par profesionālu cīkstēšanās čempionu. Ņemot vērā fotogrāfijas, šķiet, ka Efrons ir pat vairāk nekā tuvu tam. Viņš ir redzams ar muskuļotām rokām un izteiktiem krūšu muskuļiem virs viņa "sešpakas" jeb vēdera preses. Viņš izskatās gluži kā kultūrists: iedegums, muskuļi un bļodiņveida frizūra, kas, kā ziņots, ir parūka.

Milzīgās pārmaiņas viņa ķermenī ir izraisījušas plašas bažas par Efrona veselību un garīgo stabilitāti, īpaši pēc tam, kad viņš atklāja garīgo satricinājumu, ar kuru viņš bija saskāries pagātnē, gatavojoties citām lomām. Jau rakstījām, ka Zaks Efrons piedzīvojis smagu depresiju, trenējoties filmai "Baywatch".

Un, lai gan viņš šķiet pilnīgi neatpazīstams jaunajās bildēs, mēs varam tikai cerēt, ka Efrons joprojām apzinās kaitīgo ietekmi, ko var radīt tik krasas fiziskas pārvērtības, un ka šoreiz viņš par prioritāti izvirzīs savu garīgo veselību.

Lai gan pagaidām nav paziņots izlaišanas datums, filma varētu nonākt kinoteātros 2023. gada beigās vai 2024. gada sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!