Foto: DELFI
Šonedēļ "Caur ērkšķiem uz…" faniem būs iespēju uzzināt, kā pusgadu pēc sociālā projekta rīt dalībnieču dzīve – kā viņām klājas šobrīd, kā dzīve iegrozījusies. Lūk, piemēram, Gunita gaida vēl vienu bērnu. Mazuļa tēvs atrodas cietumā.

Uz satikšanos ieradušās visas dāmas, izņemot Anastasiju un Kristīni, kura esot pārrāvusi saites ar bijušajām kolēģēm. Savukārt Lilita ar visām sanaidojusies tik ļoti, ka nav gatava ar dāmām uzturēties vienā telpā.

Lieli jaunumi notikuši kolorītās Gunitas dzīvē. Kamēr "Ērkšķu" faniem vēl siltā atmiņā Gunitas spilgtais iznāciens ar muzikālo performanci, krāšņā sieviete atklāj vēl kādus jaunumus – viņa ir ceturtā bērniņa gaidībās. Taču prieku par ģimenes pieaugumu aptumšo fakts, ka bērniņa tēvs atrodas ieslodzījumā par dzērumā izraisītu auto avāriju.

"Man drīz būs sestais mēnesis, gaidu meitiņu. Galvenais, lai puisis iznāk no cietuma. Pēc šova notika traģēdija. Braucām mājās vakarpusē no ciemošanās pie draugiem. Teicām viņam, lai paguļ, tu esi iedzēris. Bet neklausīja un rezultātā ietriecāmies margā. Puisis "iesēdās," bet drīz jau nāks ārā," piedzīvotā detaļas izklāsta Gunita. Neskatoties uz dzīves peripetijām, viņa ir apņēmības pilna kopā ar mīļoto audzināt bērniņu.

Jāpiebilst, ka viņai jau ir trīs bērni, taču 29 gadus vecā sieviete par viņiem nerūpējās. To viņa ļoti nožēlo un šovā vairākkārt uzsvēra, ka vēlas atkal būt laba mamma.

Kā liecina ieskats projekta speciālizlaiduma sērijā, šova uzvarētāja Madara piepildījusi savu sapni par lielo skatuvi un klausītāju vērtējumam nodod savu pirmo singlu "Mans stāsts." Dziesmas mūzikas un teksta autore ir pati Madara un tajā saklausāmi notikumi un pārdomas no pašas pieredzētā. Tikmēr otrās vietas ieguvēja Marija piepildījusi sapni par žilbinošu smaidu un atradusi laimi mīlestībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!