Foto: Vida Press
34 gadu vecumā par pirmo grūtniecību pavēstījusi amerikāņu aktrise Rūmera Vilisa – Demijas Mūras un Brūsa Vilisa vecākā meita. Rūmera un viņas draugs Dereks Ričards Tomass par abu pirmo mazuli pavēstīja otrdien sociālajā tīklā "Instagram".

Rūmera Vilisa, kuras sasniegumi kinojomā gan ne tuvu nav tik iespaidīgi kā tēvam un mātei, publiskoja melnbaltu attēlu sēriju, kuros redzams grūtnieces vēders. Rūmeru tūdaļ sveica abas viņas māsas – nedaudz jaunākās Skouta un Talula.

Savukārt topošā vecmāmiņa Demija Mūra Rūmeras fotogrāfijas pārpublicēja, vēstot, ka nu viņa iesoļos tik aktuālajā "vecmāmiņas ērā". Mūrai šobrīd ir 60 gadu un gaidāmais mazulis būs viņas pirmais mazbērns.

Rūmera Vilisa ar mūziķi Tomasu ir kopā ne pārāk ilgu laiku. Runā, ka kopš šā gada maija. Tikai pirms mēneša viņa par šīm attiecībām vēstīja publiski. Rūmera savu draugu sauc par ļoti talantīgu dziedātāju un dziesmu autoru.

Kā zināms, Rūmera ir Demijas Mūras un Brūsa Vilisa pirmā no trim meitām. Rūmerai bija 12 gadu, kad vecāki izšķīrās, taču arī pēc tam ģimene saglabājusi apskaužami lieliskas attiecības. Vilisam pērn tika diagnosticēta neārstējama slimība afāzija, tāpēc viņš teica ardievas profesionālajai karjerai aktiermākslā. Visa ģimene turpina Vilisu atbalstīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!