Foto: Vida Press
Amerikāņu reperis Kūlio (Coolio), kura dzīves pavediens aprāvās septembra beigās 59 gadu vecumā, nebija izveidojis savu testamentu. Tas nozīmē, ka nav skaidrs viņa mantojuma sadalījums, ziņo "Page Six".

Kūlio menedžeris Džaress Pozijs uzsācis juridisko procesu, lai tiesas ceļā tiktu konkretizētas reperim piedrošās bagātības. Lūgumrakstā aplēsts, ka Kūlio īpašumu vērtība pārsniedz 300 000 ASV dolāru, tajā iekļauti arī noguldījumu konti, apdrošināšanas polises un honorāri. Precīza mantojuma vērtība vēl tiks noteikta.

Lai gan reperim ir kopumā desmit atvases, par viņa tuvākajiem radiniekiem un attiecīgi mantiniekiem norādīti septiņi viņa jau pieaugušie bērni. Šie cilvēki sava tēta – hita "Gangsta's Paradise" autora – pelnus pēc kremācijas nēsā kaklarotas kulonā. Lūgumrakstā norādīts, ka septiņi Kūlio bērni arī būs patiesā labuma guvēji pēc tam, kad tiks noskaidrots mantojuma apmērs.

Reperis, kura īstais vārds bija Artis Leons Aivijs, mūžībā devās šoruden 28. septembrī. Mākslinieks tika atrasts uz grīdas vannasistabā pie sava drauga. Oficiālais nāves cēlonis vēl nav publiskots, taču tiek pieļauts, ka viņam pēkšņi apstājusies sirds. Arī ilgstošā cīņa ar astmu varēja veicināt repera nāvi. Kūlio tuvākie draugi vēstīja, ka vairāku mēnešu laika posmā pirms pēkšņās nāves itin nekas neliecināja par tās tuvošanos.

Četri no Kūlio desmit bērniem dzimuši viņa vienīgajā laulībā, kas ilga četrus gadus – no 1996. līdz 2000. gadam. Reperim ir arī pieci mazbērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!