Foto: Kadrs no video
"Divi gadi. Esmu pateicīga tev," – ar šādu ierakstu sociālajos tīklos klajā nākusi krieviete Alīna no Volgogradas, par kuras mīlu ar rīdzinieku Maksimu vēstījām pērn. Jaunieši iepazinās internetā, būdami nepilngadīgi, tad sagaidīja pilngadību un apprecējās. Alīna un Maksims salaulājās Gruzijā 2022.gada 25. februārī, marta beigās meitene uz vīzas pamata ieradās Latvijā.

Ierodoties Latvijā, viņa kā Latvijas pilsoņa sieva varēja sākt kārtot uzturēšanās atļauju, kas arī Alīnai tika piešķirta. Tagad, neraugoties uz to, ka jauniešu laulība piedzīvojusi fiasko, viņa pagaidām negrasās oficiāli šķirties, jo tādējādi zaudētu tiesības šeit uzturēties. Meitene stāsta, ka laulība varētu tikt šķirta pēc 2023. gada jūlija, kad arī beidzas termiņš izsniegtajai uzturēšanās atļaujai.

Alīna jau pieņēmusi lēmumu turpmāko dzīvi ar Latviju nesaistīt, lai gan viņai šeit ļoti paticis. Jau vēstījām, ka tiktokere īsi pēc atbraukšanas savā video stāstīja, ka Rīgā beidzot ieraudzījusi civilizāciju.

Tagad meitene skaidro, ka šurp devās Maksima dēļ, bet nu vairs neredz iespējas šeit veidot dzīvi bez viņa, tāpēc nolēmusi doties prom.

Kas tad īsti starp abiem notika? Tiktokere skaidro, ka drīzumā būtu jāsvin divu gadu jubileja viņu attiecībām, tomēr pāris vienojies par šķiršanos. "Bija daudz labu lietu, bet mēs izšķīrāmies, un tas ir galīgais lēmums. Sapratu, ka mūsu dzīves redzējums nesaplūst un šajā dzīves posmā mums jākļūst par atsevišķiem indivīdiem. Vai notika kaut kas slikts? Nē, tā bija parasta saruna, kuras laikā sapratām, ka šīm attiecībām nav nākotnes. Tas ir abpusējs lēmums," vēsta Alīna.

Jauniete pauž pateicību savam puisim par visu labo, kas piedzīvots. Viņai tās bijušas attiecības, kurās "katra mana ideja tika uztverta kā plāns un kopīgi īstenota".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!