Foto: Privātais arhīvs

Prestižais skaistumkonkurss "Mis Visums" (Miss Universe) šogad aizritēs bez Latvijas pārstāves Kates Aleksejevas – viņa no dalības skaistuma sacensībās atteikusies, jo inficējusies ar Covid-19.

Šogad Latvija grasījās atgriezties starptautiskajā skaistumkonkursā – 16 gadus neviena pašmāju daiļava nebija piedalījusies "Mis Visums". Mūsu valsti vajadzēja pārstāvēt 28 gadus vecajai Katei Aleksejevai, taču nu šie prieki viņai iet secen.

Aleksejeva sociālajos tīklos paziņoja, ka Jaunā gada priekšvakarā viņai diagnosticēta Covid-19 saslimšana, turklāt slimības gaita noritējusi ar sarežģījumiem, ārstēšanās norit joprojām.

"Diemžēl man jāatsauc sava dalība konkursā. Joprojām nespēju noticēt, ka to saku. Šāds lēmums pieņemts tāpēc, ka mana un arī citu dalībnieču veselība ir vissvarīgākais," komentē Aleksejeva.

"Mis Visums" šogad notiek 14. janvārī Ņūorleānā, ASV. Tas ir viens no prestižākajiem skaistumkonkursiem pasaulē, ko ik gadu TV tiešraidē vēro ap 500 miljoniem cilvēku 190 valstīs. Latvija tajā pēdējo reizi piedalījās 2006. gadā.

Tiesības doties uz Ņūorleānu Kate izcīnīja Rīgā pērnā gada oktobrī. Par titulu "Miss Universe Latvia" sacentās 200 skaistules, finālā paliekot piecām un uzvarot Aleksejevai.
Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!