Foto: Publicitātes foto
Pirmdien, 9. janvārī, ar jaunu dziesmu "Olimpiskais zelts" klajā nācis noslēpumainais pašmāju mūziķis ZeBrene, kurš šajā reizē apvienojies duetā ar pasākumu vadītāju, šovmeni Renāru Zeltiņu. Singlam tapis arī videoklips.

"Dziesma tapa brīvā gaisotnē un jocīgā žanrā," lakonisks par skaņdarbu ir tās vārdu un mūzikas autors ZeBrene, un viņš atklāj arī to, ka "Olimpiskais zelts" radies nedaudz citādāk kā līdzšinējie singli, mazliet to pamainot arī žanriski un izveidojot interesantas repa stila partijas.

Dziesmas vēstījums atrodas starp stereotipiem un dzīvi, kādu dzīvojam patiesībā, jo nereti tieši tāpēc mēs sabiedrībai sakām vienu, bet patiesībā darām ko citu. "Tvirtais augums ir kā tirgus vērtības palielināšanas instruments. Bet, ja kabatā ir miljons, arī tvirtums nav vajadzīgs. Mēs visi gribam būt veselīgi, sportiski, taču ne vienmēr tās ir mūsu īstās un patiesās vēlmes, bet gan tas, kam sekojam sabiedrības ietekmes mudināti. Piemēram, ja vīrietis saka, ka viņš iet makšķerēt, tas uzreiz nenozīmē, ka viņam vajag zivi, vai, ja dodas uz sporta zāli, tad, iespējams, ne jau pēc veselības," noslēpumaini skaidro ir ZeBrene.

Zināms, ka ZeBrene vienmēr savās dziesmās veido interesantus duetus, un šoreiz tas ir tapis ar šovmeni Renāru Zeltiņu ļoti vienkārša iemesla dēļ – tas, kas šai dziesmai nepieciešams, ir "iekodēts" tās virsrakstā, tāpēc nācies meklēt cilvēku ar zeltu vārdā. Savukārt pats Zeltiņš par šo sadarbību saka: "Es biju ārkārtīgi pārsteigts, kad tiku uzrunāts, jo apzinos savas vokālās spējas, drīzāk jāsaka – nemācēšanu, taču producenti man teica, ka pat spainim varot likt dziedāt, tad nu uzticējos un nolēmu – es esmu šis spainis," – tā Zeltiņš.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!