Foto: Publicitātes foto

No 9. februāra kanāla "STV Pirmā" un Tet+ skatītāji varēs sekot līdzi otrajai sezonai šovam "Mīla kemperī". Vienpadsmit dalībnieki - puiši un meitenes - ar kemperiem ceļos uz saulaino Grieķiju.

Dalībnieku galvenais uzdevums ir izveidot pārus un iemīlēties, taču katrā spēlē ir kāds āķis. Tie dalībnieki, kuri neizveidos pāri, dosies mājās un viņu vietā ieradīsies jauni mīlestības meklētāji.

Visa ceļa garumā dalībniekiem būs jāpilda uzdevumi, lai saprastu, cik saderīgi ir pāri, cik patiesas ir viņu jūtas un kurš šovā ieradies mīlestības, bet kurš slavas dēļ.

Šosezon lielākā daļa pikantēriju šova dalībieku nāk no Rīgas. Kas viņi ir?

Ilvis no Rīgas

Foto: Publicitātes foto

Īsts latgalietis, kurš šobrīd par savām mājām sauc Rīgu. Ilvis ir taksometra vadītājs. Viņam ļoti patīk izvēlētais darbs, jo tas ļauj plaši komunicēt ar cilvēkiem. Ilvis uzskata, ka katrs brauciens viņa taksī ir īpašs, jo puisis darbu veic ar smaidu uz lūpām un radošu pieeju. Ilvja dzīves moto ir "smaids rada smaidu", ar ko aicina cilvēkus būt laipnākiem vienam pret otru, tādā veidā padarot šo zemeslodi par jaukāku vietu, kur dzīvot.

Roberts no Bauskas

Foto: Publicitātes foto

"Vīrietis vislabākajos gados, ar sirdsprieku un gaišu skatu ikdienā" – tā par sevi saka pats Roberts. Ikdienā viņš ir kurjers un pārvadātājs, kurš reizi mēnesī dodas uz Skotiju pie aizbraukušajiem latviešiem. Roberts brīvo laiku pavada, vizinoties ar kvadraciklu un baudot dažādas grūtības ceļus ar motociklu.

Mārtiņš no Rīgas

Foto: Publicitātes foto

Mārtiņš sirdī ir ventiņpuika, kurš šobrīd savas ikdienas gaitas pavada Rīgā. Viņš ir multimākslinieks, jo azotē ir dažādi talanti – mūzika, friziermāksla, sports. Brīvajos brīžos viņš atrodams dziļajos ziemas ūdeņos, jo aizraujas ar roņošanu. Puisis ir rūdīts romantiķis, viņš gatavs atvērt savu sirdi, ja atradīs īpašu dāmu.

Raivis no Rīgas

Foto: Publicitātes foto

Raivis ir atvērts visam – piedzīvojumiem, jaunām draudzībām, izaicinājumiem un reizēm arī nezināmajam. Viņa draugi bieži vien saka, ka Raivis plūst pa dzīvi kā "svabadais gars". Ar sportu viņš ir labos draugos, jo brīvajos brīžos skrien, brauc ar velosipēdu un dodas pārgājienos.

Monta no Rīgas

Foto: Publicitātes foto

Monta ir noslēpumaina sieviete, kura zina, kas viņai patīk un kas nepatīk. Viņa nemeklē vieglāko ceļu, bet izaicina sevi katru reizi no jauna. Viņas lielākais trumpis ir prasme labi komunicēt ar citiem, –tas šova laikā lieti noderēs.

Krista no Rīgas

Foto: Publicitātes foto

Izskatīgā programmētāja Krista cenšas sevi neaprobežot tikai ar nākotnes profesiju, viņa uzskata, ka dzīve ir kas daudz vairāk, tādēļ krāj piedzīvojumus un emocijas. Reizēm izskatās, ka Krista dzīvi tver pārāk vienkārši, bet viņa esot sapratusi, ka emocijas ir ļoti subjektīvas. Katrā ziņā Krista labāk izvēlas smieties, nevis raudāt.

Ričards no Jūrmalas

Foto: Publicitātes foto

Ričards savā sociālo tīklu kontā "Gandrīz pabeigts youtuberis" ieņem pasauli, taisot trakus video un tos publicējot. Paralēli būšanai digitālajā vidē, Ričards studē finanses, kur viņa panākumi esot izcili. Ko viņš ir ieņēmis galvā, to novedīs līdz galam! Varbūt spīts palīdzēs atrast arī īstu mīlestību.

Kristers no Valmieras

Foto: Publicitātes foto

Pievilcīgais elektriķis no sportiskākās pilsētas Latvijā. Kristers sevi raksturo kā draudzīgu un komunikablu puisi. Viņš sev nospraudis augstus mērķus un standartus. Kristers vairāk ir praktiķis nekā akadēmiķis, taču viņam piemīt ass prāts un vēlme apgūt jaunas zināšanas. Brīvajā laikā Kristers dejo tautas dejas un pavada laiku ar savu četrkājaino draugu – franču buldogu.

Iluta no Rīgas

Foto: Publicitātes foto

Profesionāla dzīves baudītāja ar vizāšistes un tetovētājas diplomu kabatā. Iluta nespēj sēdēt uz vietas, tāpēc brīvajā laikā atrodama pie jūras kopā ar suņiem vai pirtī, kas ir viņas svētnīca. Piektdienas viņai ir pirts dienas, nevis vakars ar kokteiļiem ballītēs. Iluta uzskata, ka viņas darbs ir katrai sievietei uzlikt kroni un likt atcerēties, ka mēs esam karalienes un spējam sasniegt visu, ko sirds kāro.

Ketija no Rīgas

Foto: Publicitātes foto

Kompānijas dvēsele, kas nebaidās laiku pa laikam pabūt viena. Ketija ir jogas pasniedzēja, kura bauda aktīvu dzīvesveidu dabā kopā ar saviem draugiem. Pozitīva enerģija un iekšējais miers spraucas no Ketijas ik uz soļa, un viņa nebaidās tajā dalīties ar apkārtējiem.

Jana no Rīgas

Foto: Publicitātes foto

Dāma – spridzeklis. Kā influencere Yana Bruk viņa savā "Instagram" kontā pulcē tūkstošiem sekotāju, daloties ar savām ikdienas gaitām, kā arī reizēm ar kādu pikantu brīdi. Viņa ir atvērta piedzīvojumiem: jo trakāk, jo labāk! Jana ir dzirkstele, kas spēj radīt karstas liesmas sevī un apkārtējos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!