Foto: Publicitātes foto
Ģimeņu attiecību realitātes šovs "Ģimene burkā" jaunākajās sērijās strīdiem pilnā Gluzunovu ģimenē dodas pie psihoterapeites Ainas Poišas. Diemžēl ģimenes galva Artjoms nesaskata vajadzību meklēt palīdzību, savukārt dziedātāja joprojām jūt vajadzību ar savu bērnu tēvu precēties.

Gluzunovu pāris pēdējā laikā ir izcēlies ar skaļiem skandāliem un izteikumiem par savām attiecībām. Iepriekšējā nedēļā Elīna steidza uz juvelierizstrādājumu veikalu meklēt saderināšanās gredzenu, bet jau šonedēļ apmeklē slaveno psihoterapeiti Ainu Poišu. Viņai jau rodas šaubas, vai attiecībām ar savu bērnu tēvu vispār ir nākotne – Artjoms viņu kā neprec, tā neprec.

Aina Poiša sarunas laikā min, ka skatoties uz pāru attiecībām, viņa nevēlētos piedalīties viņu kāzās: "Es laikam negribētu piedalīties tavās kāzās. Bet tas ir tavs lēmums," savu viedokli pauž Poiša.

Sarunas laikā kā galveno iemeslu kāzām Elīna skaidro vēlmi sakārtot attiecības. Viņa vēlas beidzot noformēt attiecības oficiāli. Kā zināms, Artjoms jaunības gados ir apprecējies ar Taizemē dzīvojošu sievieti, un līdz pat šim brīdim šī laulība nav oficiāli šķirta, lai gan jau pirms pusotra gada vīrietis publiski vēstīja, ka šo lietu sakārtos.


Jau vēstījām, ka 2022. gada pašā sākumā Gluzunova pameta savu trīs bērnu tēvu. Abi kopā bija nodzīvojuši vairāk nekā astoņus gadus, un dziedātāja pat pieņēmusi Artjoma uzvārdu. Pēc pāris mēnešiem abi piedeva viens otram sānsoļus un atkal sagāja kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!