Foto: F64

r koncertu Rīgā dziedātājs Dzintars Čīča par godu savas dzīves 30.gadam sāks koncerttūri pa Latviju. Biļetes uz slavenā Sabilas čigānzēna koncertiem iegādājamas "Biļešu paradīzes" mājaslapā.

Jubilejas koncerta programma sastāv no divām daļām. Pirmajā daļā būs čigānu tautasdziesmas, bet otrajā - Čīčas populārākās dziesmas "Likteņlīnijas", "Vijolnieks", "Tu esi vasarā", "Nāc un dziedi", "Dāvāja Māriņa" čigānu valodā un citas. Kopā ar solistu muzicēs instrumentālā grupa Anatolija Livčas vadībā.

Pirmais koncerts 8.martā plkst.19 izskanēs Rīgas Latviešu Biedrības namā. Pēc tam sekos koncerti Valmierā, Ventspilī, Liepājā, Talsos, Jūrmalā, Jelgavā, Dobelē, Bauskā un Jēkabpilī.

Savu 30. jubileju mākslinieks sagaidīja 28. janvārī, kad arī izziņoja vērienīgo tūri. Atgādinām, ka pirms 20 gadiem tobrīd mazais Dzintariņš no Sabiles latviešu sirdis iekaroja ar lipīgo popdziesmu "Tu esi vasarā", bet tad viņš periodiski te parādījās, te atkal pazuda no pašmāju mūzikas arēnas. Viņa laika līnijai var sekot līdzi šajā rakstā – Toreiz un tagad: Sabiles čigānzēnam Dzintaram Čīčam jau apaļi 30!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!