Foto: AFP/Scanpix/LETA
Jordānijas karaļa Abdullas un karalienes Ranijas meita Imana 25 gadu vecumā kļuvusi par precētu sievu – viņas vīrs būs finansists Džamils Termiotiss (27) no Ņujorkas. Kāzu notikumi ilga gandrīz nedēļu, un 12. martā tika slēgtas laulības.

Princesi Imanu pils spārnā pa aleju veda viņas brālis Huseins, svinībās piedalījās Jordānijas karaliskā galma locekļi, monarhiem sēžot pirmajās rindās. "Esam pateicīgi par visām dārgajām atmiņām, kuras dalām, un ļoti priecājamies redzēt, ka šodien svinat savas kāzas. Es novēlu jums svētību un laimi kopā," vēstīja līgavas brālis.

Kā parasti bagāto ļaužu kāzās, mediji īpašu uzmanību pievērš līgavas kleitai. Princese Imana precējās modes nama "Dior" darinātā mežģīņu kleitā, galvā liekot diadēmu, kas nākusi no viņas vecmāmiņas Munas Al Huseinas kolekcijas. "Vienkāršs, neatkārtojams skaistums, kas atbilst ceremonijas rāmajam noskaņojumam," kopējo princeses tēlu vērtē "Vogue".

"Dior" kleitā bija tērpusies arī līgavas māte un citas kāzu viešņas.
Pirms kāzām Jordānijas karaļnams izplatīja oficiālu paziņojumu: "Karaliskā Hāšimītu tiesa sveic Viņa Majestāti karali Abdullu II un karalieni Raniju Al Abdullu, un novēl laimi un labklājību Viņa Karaliskajai Augstībai princesei Imanai un Termiotisa kungam!"

Karaliene Ranija ar karali Abdulllu aprrecējās 1993. gadā. Paredzams, ka Lielbritānijas karaļa Čārlza III kronēšanā 6. maijā piedalīsies arī Jordānijas karaļnama pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!