Foto: Zahars Subotins, Saša Fjodorovs
Nedēļas nogalē divu nakšu garumā ar vērienu tika svinēta durvju atvēršana jaunam naktsklubam "Tower", kas iekārtojies Brīvības ielā bijušā kluba "Godvil" telpās. Jaunā kluba saimnieki saka, ka "Tower" ir lielākais Baltijā.

Kā portālam "Delfi" skaidro kluba pārstāve Patrīcija Gustavsone, "Tower" īpašnieki ir "Festimo" grupas dibinātāji Daumants Pabrieža un Ernando Gamarra, kas kopīgiem spēkiem ar pasākumu producentu Danilu Borodaju nolēma, ka ir īstais brīdis Latvijas galvaspilsētā tūristiem piedāvāt kvalitatīvu nakts izklaidi.

"Klubu kultūra ASV un Rietumeiropā, piemēram, Berlīnē, Amsterdamā vai Prāgā ir ļoti augstā līmenī. Latvijā pēdējā laikā tā bija noplakusi, bet pēc pandēmijas var just, ka cilvēki ir noilgojušies pēc kvalitatīvas deju mūzikas. Mums bija svarīgi atrast lielākās un piemērotākās telpas, tāpēc arī esam šeit, Brīvības 214B, un varam saukt sevi par lielāko naktsklubu Baltijā ar platību virs 2000 kvadrātmetriem," – tā saimnieki.

Atklāšanas pasākumu klātienē baudīja vairāki simti tusētāju, tostarp vairāki influenceri un sabiedrībā zināmi cilvēki. Viesi varēja klātienē izbaudīt vienu no šī brīža vadošajiem Eiropas dīdžejiem DJ Tujamo. Bet otrajā dienā par kārtīgu ballīti rūpējās pašmāju grupa "Citi zēni".

Atgādinām, ka portālā "Delfi" joprojām lasāms cikls "Kulta vietas, kuru vairs nav" – par savulaik leģendāriem klubiem un krogiem, kur kādreiz lustējāmies mēs visi. Cikla pirmajā daļā šeit lasāms par klubiem "Nautilus", "Essential", "Underground", "Bimini", SuperFM", "Pulkvedim neviens neraksta", "Kabata", "Kardināls" un vairākiem citiem.

Savukārt otrajā daļā izpētījām ziedu laiku vēsturi klubiem "La Rocca", "Nabaklab", "Cita opera", "Space Dog", "Pepsi Forum" un daudziem citiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!