Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Savulaik pasaulslavenā jauniešu seriāla "Beverlihilsa 90210" zvaigzne Šenona Dohertija piektdien Losandželosas tiesā iesniegusi laulības šķiršanas prasību, turklāt aktrises preses pārstāve devusi mājienu par Dohertijas vīra neuzticību, ziņo amerikāņu tabloīds TMZ.

Šenona Dohertija kopš 2011. gada ir precējusies ar fotogrāfu Kurtu Isvarienko. Pāris kopā izdzīvoja arī Dohertijas smagākos dzīves brīžus, viņai cīnoties ar vēzi, ko aktrisei atklāja 2016. gadā, bet viņa par to publiski runāja tikai tad, kad slimība 2020. gadā atgriezās jau ceturtajā stadijā.

Tagad Dohertija vēlas šķirties no vīra. "Tas nu ir pēdējais, ko viņa būtu vēlējusies darīt, taču diemžēl citas iespējas nav. Viņai nav citas izvēles," portālam TMZ saka aktrises publiciste Leslija Slouna. Viņa norāda: "Jūs varat sazināties arī ar Kurta darbinieci Koljeru Grimmu uzņēmumā "Picturekid", jo šī sieviete ir cieši iesaistīta notiekošajā."

52 gadus vecā aktrise "Instagram" vietnē ievietojusi paziņojumu, kurā vēsta, ka "dzīvē jāpaliek tikai tiem cilvēkiem, kuri pret tevi izturas mīļi, jauki un ar visaptverošu cieņu".

TMZ raksta, ka ka Dohertija un par viņu četrus gadus jaunākais Iskarienko nedzīvo kopā jau kopš šā gada janvāra.

2019. gadā aktrise izdevumam "People" stāstīja, ka vīrs bijis liels atbalsts slimības laikā un ka pārdzīvotais abu attiecības tikai nostiprinājis.

Isvarienko ir Dohertijas trešais vīrs. Seriāla "Beverlihilsa" ziedu laikos viņa vienu gadu bija precējusies ar komiķi Ešliju Hamiltonu; arī viņas nākamā laulība ar pokera spēlētāju Riku Salomonu ilga tikai vienu gadu. 2011. gadā Dohertija Malibu apprecējās ar Isvarienko. Abu kopīgā māja nodega plašajos meža ugunsgrēkos Kaliforijā 2018. gadā.

Dohertija pasaules slavu guva ar Brendas Volšas lomu jauniešu seriālā "Beverlihilsa 90210", ko Latvijā demonstrēja deviņdesmito gadu beigās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!