Foto: Reuters//Scanpix/LETA

Apmēram 12 gadus pēc sestās atvases ierašanās pasaulē, izcilais amerikāņu aktieris Roberts De Niro sagaidījis arī septīto bērnu. Viņam pašam šobrīd ir 79, augustā apritēs 80, vēsta ASV mediji.

Pazīstamais aktieris neatklāj savas jaunās atvases vārdu un dzimumu, tomēr grūtniecība bijusi plānota, raksta "Page Six". De Niro jau apmēram septiņus gadus ir kopā ar cīņas mākslas meistari Tifāniju Čenu, kura pagājušajā mēnesī bija redzēta ar jaundzimušo uz rokām. Tiesa, pats aktieris izvairās atklāt sava bērna mātes identitāti.

De Niro, kurš turpina aktīvu profesionālo darbību, tagad ir septiņu atvašu tētis. Viņa vecākais bērns – 51 gadu vecā Drena – ir adoptēta laikā, kad aktieris bija savā pirmajā laulībā ar aktrisi Diānu Abotu un viņai jau bija meita no iepriekšējām attiecībām. Pārim piedzima arī dēls Rafaels, aktiera bioloģiskā atvase.

1988. gadā šķiroties no sievas, De Niro sagāja kopā ar modeli Tukiju Smitu – šim pārim surogātmāte dāvāja dvīņu puikas. Bet 1997. gadā viņš vēlreiz apprecējās – ar aktrisi Greisu Haitauveru, kura laida pasaulē abu dēlu un vēlāk surogātmāte dzemdēja arī meitu. Pēc 20 gadiem šī laulība izjuka.

De Niro ne reizi vien izteicies, ka būt tēvam ir viņa vismīļākā loma. Savukārt rakstnieks Šons Levijs, kurš sarakstījis grāmatu par De Niro dzīvi, pauž: "Man žoklis atkārās padzirdot, ka viņam ir vēl viens bērns. Viņam taču būs 102 gadi, kad bērns absolvēs koledžu! Tas ir traki. Tajā pašā laikā man jāsaka, ka Roberts ir viens lielisks tētis – patiesībā viens no viņa dzīves lielākajiem sasniegumiem ir tas, ka savus bērnus un bijušās partneres viņš savā dzīvē spējis paturēt sev tuvumā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!