Foto: Vida Press
Arnolda Švarcenegera laulībā ar Mariju Šraiveri četri dzimušie bērni jau gadiem ilgi nespēj pieņemt tēva ārlaulības "grēku" – nu jau 25 gadus veco Džozefu Baenu. Lai gan Baenam ar savu slaveno tēvu ir ļoti siltas attiecības, viņa pusbrāļi un pusmāsas no šī puiša izvairās, raksta "Page Six".

Slavenā spēka mitriķa Švarcenegera sānsoļa skandāls savulaik rotāja visu pasaules tabloīdu pirmās lapas – aktieris bija piekrāpis savu sievu ar mājkalpotāju un šīs dēkas rezultātā piedzima viņa dēls.

Džozefam Baenam bija 13 gadu, kad DNS tests apstiprināja: viņš ir slavenā Švarcenegera dēls. Švarcenegeram tas nozīmēja laulības šķiršanu ar Šraiveri, ar kuru kopā bija nodzīvoti 25 gadi. Kopumā aktierim ir piecas atvases.

Šraiveres un Švarcenegera laulībā dzimušie bērni tā arī nav spējuši savā lokā iekļaut tēva ārlaulības dēlu, tas pierādījies arī seriāla "Fubar" pirmizrādē maija beigās. Pozējot fotogrāfiem, cieši kopā saspiedās sanākušie brāļi un māsas, savukārt Baena pa sarkano paklāju gāja viens. Pēc pirmizrādes Baena sociālajos tīklos ievietoja attēlu, kurā redzams kopā ar tēti, un rakstīja, ka ir ļoti lepns par viņu.

Pašam Švarcenegeram ar ārlaulības dēlu ir ļoti labas attiecības – tieši Baena, tāpat kā tēvs, ir dedzīgs kultūrists. Aktieris allaž apmaksājis Baenas studijas un gājis uz visiem viņa izlaidumiem. Ikdienā puisis strādā par nekustamā īpašuma aģentu un šad tad tiek aicināts piedalīties arī TV šovos, piemēram, pērn viņš piedalījās amerikāņu "Dejo ar zvaigzni" raidījumos.

Baena arī vizuāli ir ļoti līdzīgs tēvam. Puiša māte nāk no Gvatemalas un Švarcenegera ģimenē strādāja 20 gadus līdz pat pensijai 2011. gadā. Mājkalpotāja gaidīja Švarcenegera dēlu vienlaikus ar viņa sievu, kura tobrīd iznēsāja pāra ceturto atvasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!