Fоtо: Vida Press
Daudzas ikoniskas filmu lomas kļūst par sinonīmiem aktierim (nu, piemēram, daudzi Daniela Kreiga vārdu asociē ar Džeimsu Bondu). Taču vai esi kādreiz aizdomājies, kas notiktu, ja ikoniskiem kino varoņiem būtu izvēlēti citi aktieri? Šīs aktrises centās, bet viņas atraidījumu saņēma dīvainu un nepamatotu iemeslu dēļ.

1. Ikviens labi apzinās triloģijas "Greja piecdesmit nokrāsas" seksuālo raksturu. Anastasijas Stīlas lomas atlase lielākoties bija paredzēta aktrisēm, kuras bija gatavas izkāpt no savas komforta zonas un eksperimentēt ar savu aktierspēli. Diemžēl Lūsija Heila bija pārāk jauna, kad nolēma pieņemt šo izaicinājumu. Savā intervijā ar "AP Entertainment" Heila atzina, ka bija sajūsmā par noklausīšanos, jo "monologs bija pamatīgi seksuāls" un viņa tolaik pat nesaprata dažas lietas, kas slēpās aiz scenārija. Seriāla "Pretty Little Liars" aktrise joprojām uzskata, ka tā viņai bija laba pieredze, jo palīdzēja pārvarēt bailes.

Fоtо: Vida Press

2. Merilai Strīpai karjeras sākums nebija tas raitākais, taču tas nebija talanta trūkuma dēļ... Strīpa atklājusi, ka reiz tikusi atraidīta, jo neesot tik skaista, lai spēlētu lomu filmā "Karalis Kongs". Visiem šķitis, ka sievietes loma filmā ir izskatīties labi, kamēr vīrietis glābj pasauli. Atlases laikā viņa dzirdēja, kā producents Dino De Laurentijs sāka runāt itāliski un jautāja savam dēlam (kurš Strīpu ieteica šai lomai): "Kāpēc tu man piedāvāji šo neglīto aktrisi?" Viņš gan nezināja, ka Merila saprot arī šo valodu.

Kādā šovā viņa atklāja: "Tas bija ļoti nepatīkams žests pret jaunu meiteni. Tāpēc es viņam itāliski attraucu: "Es saprotu, ko jūs sakāt. Man žēl, ka es neesmu pietiekami skaista, lai atrastos aktieru komandas sastāvā."

Bet nekas – "King Kong" nebija milzīgs zaudējums slavenajai aktrises, kuras portfolio ir ierakstīti vairāki desmiti hitu, sākot no "Krāmers pret Krāmeri", "Medisonas apgabala tiltiem" un "Sātana Pradas brunčos" līdz pēdējam – "Don't Look Up".

3. Olīvija Vailda zaudēja Naomi lomu filmā "Volstrītas vilks". Sākotnējais iemesls – viņa esot pārāk izsmalcināta, taču pēcāk viņa uzzināja, ka patiesībā atraidījumu saņēmusi, jo bijusi lomai par vecu.

Nebēdā, Olīvija! Uz Belforta sievas Naomi lomu pretendēja vairākas citas Holivudas skaistules – Bleika Laivlija, Rouzija Hantingtona-Vaitlija, Ambera Hērda un Terēze Palmere.

Viņa par šo situāciju sacīja: "Es vēlos izveidot Holivudas skaidrojošo vārdnīcu, kurā ir visas atsauksmes, ko tev sniedz aģenti, un šo vārdu patiesā nozīme."

4. Elle Faninga atklāja, ka viņai bija vien 16 gadi, kad viņa zaudēja lomu, jo kāds, kas bija iesaistīts projektā, teica, ka viņa ir nepieejama seksuālajā ziņā.

"Tas ir tik pretīgi. Ir tik daudz šādu stāstu, par kuriem esmu dzirdējusi. Es tagad par to vien pasmejos: "Cik pretīga cūka bija tas cilvēks! Es nejūtos, ka tas mani būtu sabojājis, bet tas noteikti lika man ļoti labi apzināties savu vērtību."

Tāpat Elle tika izsvītrota no citas potenciālās lomas, jo viņai nebija pietiekami daudz "Instagram" sekotāju.

5. Zojai Kravicai pat neļāva piedalīties filmas "Tumšais bruņinieks atgriežas" atlasē, jo viņa tika uzskatīta par "pārāk pilsētniecisku".

6. Katrīnai Zetai-Džonsai tika paziņots, ka viņa ir pārāk veca un pārāk skaista, lai spēlētu 20 gadus vecu varoni, kad viņai bija tikai 19 gadi.

Viņai tika atteikta loma, un viņa atcerējās: "Man nebija pat 20, un es atceros, ka teicu režisoram, ka varu būt tik neglīta vai tik veca, cik viņš vēlas, bet tas neko labu nedeva."

7. Rīzai Viterspūnai savulaik tika paziņots, ka viņa ir pārāk gudra, lai atveidotu jaunas sievietes tēlu. Tā kā daudzi studiju vadītāji nespēja nošķirt Rīzu no "Election" varones, uz noklausīšanos viņai lika valkāt seksīgu tērpu un palūdza, lai viņa izliekas, ka nav gudra.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !