Foto: Privātais arhīvs
Popmūzikas karaliene Madonna bijusi spiesta atlikt savas pasaules koncerttūres sākumu – pirmais koncerts bija paredzēts 15. jūlijā Vankūverā. Mūžam enerģisko dziedātāju apstāties piespieda pēkšņas problēmas ar veselību – Madonnu sestdien atrada nereaģējošu arēnā, kur viņa tūrei gatavojās.

Kā medijam "Page Six" atklājuši vairāki dziedātājai tuvu stāvoši cilvēki, Madonnas mēģinājumi notika Longailendas Naso kolizeja arēnā, no kurienes tad arī mākslinieci sestdien aizveda uz slimnīcu Ņujorkā. Madonna vairākas dienas pavadījusi intensīvās terapijas nodaļā, kur tikusi intubēta, bet tagad pārvesta uz parasto palātu, lai turpinātu veseļošanos.

Kā skaidro cilvēks no Madonnas producentu nodaļas, māksliniece pati bija noteikusi sev 12 stundu darba dienu, intensīvi mēģinot. Arēnas darbinieki viņu tikpat kā neredzēja, tikai dzirdēja. Par dziedātājas aizvešanu uz slimnīcu viņi uzzinājuši trešdien no ziņu portāliem.

Sestdien dziedātāju atrada arēnas hallē, nereaģējošu uz apkārtējo vidi, viņu steidzami nogādāja slimnīcā. Madonnas menedžeris Gajs Oserijs sociālajos tīklos pavēstījis, ka Madonnai attīstījusies "nopietna bakteriāla infekcija". Patlaban viņa ārstējas, saskaņā ar Oserija pausto – gaidāma arī pilnīga izveseļošanās.

Kāds cits Madonnai pietuvināts cilvēks medijam "Page Six" atklājis, ka viņa pati nevēlas atcelt koncetturneju: "Mēģinājumos viss bija lieliski, un viņa atgriezīsies, kad būs gatava." Menedžeris faniem apliecinājis, ka tiks izsludināts jauns tūres sākuma datums. Pati māksliniece nebija vēlējusies tūres pārcelšanu.

Madonna jau vairākus mēnešus savā "Instagram" profilā publiskojusi ainiņas no mēģinājumiem. Četras dienas pirms nonākšanas slimnīcā viņa izskatījusies vesela un laimīga. 20. jūnijā publiskotu video viņa parakstīja ar vārdiem "klusums pirms vētras".

64 gadus vecā dziedātāja mēģinājumos, iespējams, sevi stipri pārpūlējusi – 12 stundu intensīva darba diena nav nekāds joks. Pie viņas slimnīcā uzturas meita Lurdesa, savukārt dēli trešdien redzēti pie Madonnas Ņujorkas dzīvokļa ieejas.

Jau vēstījām, ka Madonna gada sākumā paziņoja par 35 koncertu pasaules turneju. Uzsākot savu iespaidīgās karjeras pirmo lielāko hitu turneju, 64 gadus vecās popmūzikas ikonas mērķis bija nosvinēt sava singla "Holiday" 40. gadadienu.

"Celebration Tour", kā to iesaukuši fani, būtu dziedātājas atgriešanās arēnās un stadionos pēc eksperimentālajām izrādēm "Madame X" 2019. un 2020. gadā. Dažas no šīm izrādēm tika atceltas zvaigznes ceļgala un gūžas savainojumu dēļ.

Madonnas turnejai bija jāsākas 15. jūlijā Vankūverā, bet pēdējais koncerts bija ieplānots 30. janvārī Mehiko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!