Foto: Vida Press

Daudzus gadus teikusi, ka alkoholu nelieto, jo tas bojājot ādu, Dženifera Lopesa krasi mainījusi savu "runājamo" – viņa nodibinājusi savu kokteiļu zīmolu "Divola" un to aktīvi reklamē sociālajos tīklos. Skaistules fani pauž neizpratni par šo pavērsienu, un daudzi arīdzan atzīmē faktu, ka Lopesas vīrs Bens Afleks ir nedzerošs alkoholiķis, tāpēc viņas iesaistīšanās alkohola biznesā ir vēl jo dīvaināka.

53 gadus vecā dziedātāja allaž uzsvērusi, ka viens no lieliska izskata nosacījumiem ir – nē alkoholam! Lai gan Lopesa neatkāpjas no saviem vārdiem par grādīgā ietekmi uz ādas stāvokli, viņa kļuvusi krietni pielaidīgāka un atzinusi, ka nu jau kādu laiku šad tad atļaujas pa dzērienam.

Lopesa nule nodibinājusi savu zīmolu, kas ražo trīs veidu kokteiļus uz degvīna un tekilas bāzes. Jaunais rūpals, protams, tiek reklamēts sociālajos tīklos, bet tas savukārt radījis neizpratni daudzos viņas fanos, kuri līdz šim ticējuši, ka Lopesa un alkohols nav savienojamas lietas. Turklāt viņas vīrs Bens Afleks vismaz trīs reizes devies uz rehabilitācijas klīniku, lai cīnītos ar zaļā pūķa sekām. Afleks arīdzan neslēpj, ka ir alkoholiķis, bet šobrīd nu jau vairākus gadus dzīvo skaidrā.

Reaģējot uz fanu sašutumu Lopesa "Instagram" vietnē izvietojusi video, kurā skaidrojas par savām attiecībām ar alkoholu. Kā stāsta viņa, tagad viņa mēdzot iemalkot pa kādam kokteilim, bet dzer atbildīgi un maz, nevis lai "aizlietu acis". Tāpat dzērieni noderot brīžos, kad ciemos uz ballītēm sabrauc viesi. Tieši šādiem gadījumiem arī domāti viņas radītie kokteilīši. Viņas iedzeršana esot veids, kā jauki pavadīt laiku sabiedrībā, atpūstos un "nedaudz atbrīvotos".

"Biju izmēģinājusi daudz un dažādus kokteiļus, bet neviens mani līdz galam neapmierināja. Tāpēc es radīju savus," faniem taisnojas Lopesa.

Savā skaidrojumā viņa gan izvairījās atbildēt uz fanu jautājumiem par to, cik ētiski ir reklamēt alkoholu, ja pašas vīrs visu mūžu cieš no tā valgiem un turpina veseļošanos joprojām.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!