Fоtо: Capital Pictures/Scanpix/LETA
"Warner Bros" nupat laidis klajā oficiālo reklāmas rullīti šā gada decembrī gaidāmajai filmai "Vonka" ("Wonka", 2023) ar Timoteju Šalametu galvenajā lomā, kurš iejuties ekscentriskā šokolādes meistara Villija Vonkas tēlā. Muzikālā fantāzijas filma seko jaunā Villija Vonkas piedzīvojumiem.

Villijs Vonka ir Roalda Dāla radīts tēls, kurš tika iepazīstinās 1964. gada bērnu grāmatā "Čārlijs un šokolādes fabrika". Stāsta notikumi seko Čārlijam Baketam, nabaga zēnam, kurš laimē zelta biļeti, lai apmeklētu Vonkas slaveno šokolādes fabriku. Stāsts adaptēts filmai vairākas reizes – 1971. gadā ar Džīnu Vailderu Vonkas lomā un 2005. gadā ar Džoniju Depu, režisora Tima Bērtona versijā.

Aprīlī notikušajā kino industrijas pasākumā "CinemaCon" kompānija "Warner Bros" prezentēja gaidāmo filmu, un šajā prezentācijā piedalījās arī galvenās lomas atveidotājs Timotejs Šalamets, kurš atklāja, ka filmas uzņemšanas laikā peldējās īstas kausētas šokolādes baseinā, raksta "Variety". Šī ir muzikāla fantāzijas filma, un Šalamets būs redzams septiņos muzikālos priekšnesumos. Aktieris žurnālam "Vogue" šā gada sākumā pastāstīja, ka Villija Vonkas atveidošana viņu interesējusi, lai piesaistītu jaunāku un optimistiskāku publiku, kas nāktu skatīties šo filmu.

"Strādāt pie kaut kā, kas piesaistīs jaunu un necinisku auditoriju, bija liels prieks. Tāpēc mani tas piesaistīja. Šajā laikā un intensīvas politiskās retorikas apstākļos, kad visu laiku ir tik daudz sliktu ziņu, šī filma, cerams, būs kā šokolādes gabaliņš," intervijā sacīja Šalamets, kurš šobrīd tiek dēvēts par savas paaudzes nozīmīgāko zvaigzni kino industrijā.


Filmas "Vonka" režisors ir Pols Kings, kurš arī strādājis pie scenārija veidošanas kopā ar Saimonu Farnabiju.

Ar Šalametu filmā piedalās: Olīvija Kolmana, Sallija Hokinsa, Kīgans Maikls Kī, Metjū Beintons, Mets Lūkass, Rovans Atkinsons, Džims Kārters, Nataša Rotvela, Saimons Farnabijs, Patersons Džozefs, Toms Deiviss, Rakī Takrars, Džastins Edvardss, Kolins O. Braiens, Ellija Vaita, Freija Pārkere un Kobna Holdbruka-Smita.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !