Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA
Aktrise Emma Dārsija (31) ir lielisks piemērs tam, cik strauji lietas var mainīties Holivudā. Vienu dienu viņas vārds ir tikpat kā nezināms kino pasaulē, bet jau nākamajā viņa ir spīdoša zvaigzne un "Zelta globusa" nominante labākās aktrises lomai drāmas seriālu kategorijā, vēsta "TV3 Group"

Emma, kas sevi identificē kā nebināru personu, karjeras lēcienu piedzīvoja, iegūstot princeses Rinīras Tārgārjenas lomu ilgi gaidītajā seriālā "Pūķa nams". Lai gan seriāls atnesa aktrisei pasaules slavu, iegūt šo lomu bijis īsts izaicinājums. Nesenā intervijā "The Hollywood Reporter" Dārsija atklāja, cik nogurdinošam procesam patiesībā gājusi cauri, lai šo lomu iegūtu.

Kā atklāj aktrise, atlases process notika Covid-19 pandēmijas laikā, un viss tika organizēts attālināti. "Visdīvainākais bija tas, ka atlases laikā man palūdza uzrakstīt visus plusus un mīnusus, kas mainītos manā dzīvē, ja es iegūtu šo lomu. Šajā laikā jau gadu biju gājusi uz dažādām provēm, bet bez panākumiem, tas bija grūti. Kādu dienu seriāla producenti piezvanīja un prasīja, vai man esot parūka. Kopš tā brīža man katrā atlases reizē bija jānēsā parūku," atklāj Dārsija.

Seriāla "Pūķa nams" zvaigzne stāsta, ka seriāla atlase ilga trīs mēnešus, un pat tad, kad viss it kā bija noslēdzies, viņai vēlreiz piezvanīja un lūdza atnākt uz atlasi klātienē. Pēc aktrises teiktā tā ilga četras stundas. Turklāt visiem aktieriem bija jāgaida ilgs laiks, lai uzzinātu, vai viņi bija izguvuši lomu seriālā.

Sākot ar 3. jūliju, "Go3" klientiem ir pieejams plašs HBO un HBO Max satura katalogs, kur pieejami tādi godalgoti seriāli kā "Pūķa nams" ("House of the Dragon"), "Pēdējais no mums" ("The Last of Us"), "Pēctecība" ("Succession"), "Černobiļa" ("Chrenobyl"), "Baltais lotoss" ("The White Lotus"), "Eiforija" (Euphoria"), kā arī virkne citu ikonisku seriālu – "Troņu spēle" ("Game of Thrones"), "Pagrīdes impērija" ("Boardwalk Empire"), "Soprano ģimene" ("The Sopranos"), "Sekss un lielpilsēta" ("Sex and the City") un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!